2 ks/veľa Auto LED Pracovné svetlo Svetlo Bar Mieste Povodní Worklight 12V 120W Pre Svetlé 6000K-Biele Osvetlenie pre Automobily pickupy

€16.09


Funkcie:

1. Aby vaše noc lepšie

Naše LED svetelné tyče sú vybavené high-intenzity LED čipy. Teplotu farieb silného svetla je 6000K-biele svetlo, ktoré robí vaše vodičské pohodlnejšie.

2. Vysoký výkon:

Die-cast, hliníkový kryt môže vydržať drsné prostredia, a má silu a odolnosť. Inovované 6D šošovky pomáha získať najlepšie svetlo tvar. Naše LED reflektor, môžu byť použité pre 50.000 hodín, a jeho IP67 vodeodolný, prachotesný, shockproof a odolnosť voči korózii trieda dosiahne IP67, ktorý je vhodný pre drsné prostredie.

3. Lepší odvod tepla

S cieľom získať najlepšie odvod tepla účinok, naše LED svetlo bar prijme letectvo hliníkovej zliatiny ako škrupina, ktorá môže dosiahnuť čo najlepšie odvod tepla a najlepšie tepelné tesnenie. Ostré hliník ventilátor dizajn je rýchlejšie a efektívnejšie. To predlžuje životnosť svetelný panel o viac ako 50 000 hodín.

4. Nastaviteľné inštalačné príslušenstvo:

Pomocou nastaviteľné montážne príslušenstvo za predpokladu, LED reflektor je možné nastaviť, aby približne 90 stupňov. Vďaka tomu je ľahké zmeniť smer lúča. Po inštalácii, žiarovka môže posunúť.

5. Mnoho používania

LED reflektor bar je kompatibilný s takmer na všetky motocykle, džípy, 4x4, nákladné autá, traktory, prívesy, golfové vozíky, pickupy, autá, motocykle, Suv, Štvorkoliek a člny. Okrem toho existuje mnoho použitie v interiéri a exteriéri: záhradné osvetlenie, záhrade osvetlenie, spätné svetlá, off-road osvetlenie, spätné osvetlenie, architektonické osvetlenie, atď.

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Štítky: panel led, led tabuľka práce, 12v led flood light lampy, barra led pickup, led pracovné, jeep patriot, spote led 12v, vrod, 12v zapaľovač flood light, led konci bar.


( 0 Hodnotenie )

Počet