Extra Veľké príbory Vintage Riad Nastaviť Personalizované Strany Lyžice, Vidličky a Nože 1940, štýl 20 cm Vyryté Dreva

€10.72


Veľké Ročníka formou Bufetu Riad Nastaviť Personalizované Strany Polievkové Lyžice, Vidličky a Nože 20 cm Ryté, Drevené Príbory

Materiál : brezové drevo

Dĺžka : 20 cm

Dostanete: 25 ks lyžice x

a 25 ks x vidlica

a 25 ks x nože

spolu 75 kusov

Obyčajný Lyžica/vidlička/nôž znamená, že sú prázdne, nie je písmená na to.

Osobné znamená, gravírovanie písmen, ako svoju požiadavku.

Na párty a udalosti, dovolenky, príležitostiach, bar a kaviareň

Tento výpis je len pre rovnaké rytie. Ak chcete individuálne Prispôsobenia sa, prosím, správu nám.

AKO NA OBJEDNÁVKU - Prosím, dajte nám vedieť, všetky informácie, ktoré by ste chceli prispôsobiť, názov, dátum, monogram, venujte Prosím pozornosť na všetky svoje preklep, capitilazation a interpunkčné znamienka, ako sa budeme prispôsobené presne to, čo si nám poslal. Viac textu môžete pridať menšie písma bude.

O font - Ak nemáte konkrétnu požiadavku, použijeme rovnakú písma, ako odkaz ukazuje. Samozrejme, ak chcete rôzne, existuje viac než 10 písma o vášho výberu, ako je uvedené nižšie.

K dispozícii v angličtine, francúzštine Herbrew arabčina Jidiš španielčine, portugalčine, atď tak dlho, ako vám poskytne. Pls správa nás, ak máte akúkoľvek otázku.

HROMADNÉ OBJEDNÁVKY: Ak hľadáte väčšie množstvo pls kontaktujte nás pre ceny.

Štítky: jednorazové taniere drevené, šalát lyžice dreva, messure lyžica set, lyžica turistické, policajt vintage, dvere lyžice, príbor z nehrdzavejúcej ocele, jednorazové drevené dosky predaj, extra poplatok, uf vintage.


( 1 Hodnotenie )

Počet