Nové Silikónové Obaly Na Galaxy Puky Live Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Prípade Shockproof Ochranný Kryt S Roztomilý Keychain

€2.08


Funkcie:

1. Ľahké a odolné proti Poškriabaniu: Ľahký a dotyk-odolný, odolný voči nárazom a poškriabaniu-odolný dizajn, presné otvory pre jednoduchý prístup k nabíjací port.

2. Poskytujú Úplnú Ochranu v Porovnaní s normálnou mäkké silikónové puzdro, to zahustiť prípade je viac pohodlné a protiprachová, chráňte slúchadlá pred nárazmi, kvapky a šok bez pridanie veľkom vaše plnenie prípade.

3. Žiadne Rušenie Nabíjania: nemusíte odstrániť silikónový kryt na nabíjanie zariadení Galaxy Puky Live. Mať jednoduchý prístup ku všetkým funkciám a poplatok bez akéhokoľvek rušenia!

4. Ľahko sa prenáša: Máme roztomilé keychain rovnakého štýlu, môžete ho pripojiť k vášmu kľúče, takže nemusíte obávať straty, nielen ľahko sa prenáša, ale tiež zdobiť vaše slúchadlá.

5. Roztomilý Vzhľad: V prípade funkcie roztomilý vzhľad. 3D Shiba Inu, žltá bublina dragon, azúrová bublina dragon, modrá, kačica, zelená, kačica, malé oranžové dragon 3D vzor dizajn, ktorý robí prípade, že najlepší darček pre priateľov a príbuzných.

Špecifikácie:

Názov: Bluetooth Slúchadlá Silikónové Puzdro

Materiál: silikón

Platné model: Kompatibilný pre Galaxy Puky aktívne Bezdrôtové Slúchadlá

Balenie Zoznam:

1 x Silikónové puzdro Kompatibilný pre Galaxy Puky Live

1 x Roztomilý Keychain

Poznámka:

Neobsahuje slúchadiel a plnenie prípade.

Štítky: selfiestick statív, rock pod zbroji, bud live prípade, under armour, heylou, asta selfie, obuvi under armour, ultra muž šport, freee, pod.


( 1 Hodnotenie )

Počet