Univerzálny pre Slúchadlá, Stand Headset Držiteľ Vešiak na Stenu Dreva Slúchadlá Háčik Kovové Displeja, Stojan Slúchadlá Príslušenstvo 1PC

€9.14


Headset Univerzálny Záves pre Slúchadlá, Stojan na Stenu slúchadlá háčik

Descriptioin: 1.Clip-on slúchadlá držiteľ Plný pevnej hliníkovej zliatiny, masívneho dreva (č. spojov) 2.Celkovo hliníkovej zliatiny materiálu Materiál zamykanie rukoväť a hornej chuck je pevnej hliníkovej zliatiny, čo je trvalé a viac stupeň 3.Vedúci lúča je vyrobený z masívneho dreva bez spojov. Má silné anti-korózne a odolnosť proti vlhkosti, nie je ľahké trhliny a deformácie, a je viac odstupňovaný. Názov produktu: Slúchadlá, stojan Produkt materiál: pevná hliníková zliatina + drevo Spôsob inštalácie: horizontálne klip inštalácie, vertikálne klip inštalačný Balík zahrnuté: 1pc pre Slúchadlá, stand (Poznámka;Slúchadlá reproduktor nie je súčasťou balenia)

Štítky: slúchadlá stoja drevené, avantree držiak na slúchadlá, podlahový reproduktor, stojan, dual headset stojan, headphon držiteľ, slúchadlá rack, očkami dreva stojan, opona držiteľ magnet, 2.4 d, zakrivené slúchadlá, stojan.


( 3 Hodnotenie )

Počet