Air Power Mozgov Blaster Zbraň Vysokým Tlakom Silný Príručka Umývadlo Piest Otvárač Cleaner Čerpadlo s 4 Prísavky pre Kúpeľňa Wc

€19.58


Ako používať:

Škubnutí rukoväť fandiť až hit nejdú, vo všeobecnosti viac ako 10.Miesto vhodné prísavkou na plynový valec, priložte prísavky ústami wc alebo potrubia v ústach, kopať dieru v strede čierna taška (alebo lepenky), a potom nastavte zbraň hlavy a ťahajte spúšť. Ak je stále zablokovaný, opakujte vyššie uvedené činnosti;

1. Pred použité by mali byť založené na veľkosti blokovaný priemer potrubia, prejsť na vyberte príslušný kolík na inštaláciu produktu poskytujú štyri rôzne veľkosti gag, wc vybrať najväčší kolík alebo druhým najväčším plug úst.

2. Po kolík je nainštalovaný, môžete začať na nafúknutie air nádrž, držte rukoväť pevne v ľavej ruke a odčerpávanie čerpadlo vzduch páky s vašou pravou rukou na dokončenie niekoľko plný zdvih zášklby aspoň 15-25 krát, kým tlak neprejde.

3. Gagged pevne držať malé trysky, ak nie je uzavretá, pridať vodu, aby sa voda plošných cez trysku. V tomto bode môže vyvolať spúšť, hit prietok vzduchu, zástrčky v potrubí by malo nasledovať silné vzduchu zmyl. Ak zlyhanie, môžete túto operáciu zopakujte. Poznámka:

bulík úst a potrubia úst alebo potrubie úst, tesnenie pevne, inak to bude úniku, môžete pridať trochu vody tak, že bulík úplne ponorený vo vode. Package Zahrnuté (funkcie opp tašky balené):

1x mozgov blaster

4x rôzne veľké prísavky.

5cm bulík pre použitie na malé drezy, úzke rúry, a 1,5" odtok otvory

6typ bulík pre použitie na všetky drezy a kanalizácie s otvory väčšie ako 1,5"

11.5 cm bulík pre vane a sprchové kúty

4.3 cm-11.5 cm bulík na toalety a veľkých podlahových odtokov

1x Ochranný film

Štítky: piest wc, blaster gél, dc tlak vody posilňovacie čerpadlo, zbraň piest, vzduch blaster piest, piest tlak, pohár sacie, air cleaner rúry, karcher, piestové čerpadlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet