USB Nabiť Elektrickým Make-up Štetce Čistejšie a Automatické Sušenie Práčky Silikónové make-up Štetec Umývanie Čistiaci Nástroj

€13.35


Funkcie:

Názov: Make-Up Štetec Cleaner Farba: čierna, biela,

Ako pracovať:

1. Upevnite kefa na príloh 2. Nalejte primerané voda a mydlo do misky. 3. Dip a namočiť štetec do kvapaliny za 10s. 4. Zapnite spinner, točiť, štetec na čistenie. 5. S čistou vodou a čistenie znova. 6. Točiť, kefa na suché ju.

Vážený Zákazník

Všetky make-up Štetec Upratovačka v VRDIOS obchode sú 100% zbrusu nový a funkčný. A dôkladnej kontrole pred odoslaním. Sme trvať na tom, poskytuje vysoko kvalitné produkty a najlepší zákaznícky servis. Objednať teraz s dôverou!

O Pracovnom Čase

Kvôli rôznym pracovným časom v každej krajine, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedali v rámci jedného pracovného dňa.

O Spätnú Väzbu

Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás predtým, než opustí spätnú väzbu. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: tvoria brus nastaviť, cosmet, brush cleaner make-up, croc make-up štetec prípade, pinceles de maquillage, unicorn make-up štetec cleaner, kórejský make-up set, jednoduchý make-up nástroje, čistiaci gél na nechty, elektriku cleaner, make-up štetce.


( 3 Hodnotenie )

Počet