Východ Super Premenlivé Okno Stierkou Sklo Kefa Mikrovlákna na čistenie Skla Okna Vysávač pre Upratovanie domácností

€24.45


VÝCHOD Super Premenlivé okenného Skla Stierkou vysokokvalitného prírodného kremičitého gélu mikrovlákna Škrabka na upratovanie domácností

čistič

Kupujete Okno Cleaner

Vlastnosti Produktu:

> To môže vyčistiť windows.

> To je Eko-Šetrné a Zásobené.

Stierkou Materiál Gumy Funkciu Eco-Friendly,Zásobené Používanie Okna Číslo Modelu ES1230 Rukoväť Materiál Ostatné Značky VÝCHOD DOMOV Výrobu oblasti ZheJiang ČÍNA Hmotnosť 0,9 KG(Bez následného balenia) rozmery výrobku 36*178CM Farba Zelená Materiál Mikrovlákno,Silikónové,Nerez

> Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút.

>Akceptujeme Alipay len.

>WORLDWIDESHIPPING. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

>Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. >My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

>Výrobky, ako sú skutočné položky a obrázky, ktoré môžu byť jemné rozdiely.

>SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

>Ak ste nedostali vašej zásielky , prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

> Dodacia Lehota:

>Všetky vrátený tovar MUSÍ Byť v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

>Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

>Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

>Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

>My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

>Budeme priebežne poskytovať výrobky s vysokou kvalitou v primeranej cene. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe.

>Správy sú srdečne vítaní. A vaša správa bude odpovedali do 24 hodín. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: film stierkou, textílie, čistenie okna, mikrovláknovú sklo, stierkou na sprcha, sprcha stierač, ostrekovač čelného skla, vodool teleskopická kefa, ansi okno čistenie, ventilátor trysku ostrekovania, čistenie okien.


( 1 Hodnotenie )

Počet