32pcs Kovové Stierky Tryska Silikónové Tužidlové Nástroje Tmel na Konečnú Malty Auta Silikónový Tmel na Konečnú Nástroj pre Kuchyňa Domov

€10.86


Funkcie:

*【3 v 1 nehrdzavejúcej ocele stierkou nástroj] vyzýva

Táto silikónová pena nástroj vám môže pomôcť opraviť medzery, čistá zostatková lepidlo, pohodlné a krásne, a zlepšiť gél kvality a povrch krása

*【Vysoko Kvalitné Nástroje] Vyzýva

Jednoduchá obsluha, vyrobené z odolného hrubé plastové, pohodlné a rýchle použitie, šetrí peniaze a čas, a je opakovane použiteľný, dlhá životnosť.

*【Viac veľkostí] vyzýva

14 rôzne veľkosti, ktoré možno ľahko splniť vaše murárske potreby a zabezpečiť dokonalé utesnenie účinky v rôznych oblastiach a uhly.

*【Dobré tesniace] vyzýva

Ideálne pomocný nástroj, vhodný pre všetky tesniace operácie, takže farba hladšie a vyplnenie medzier rovnomerne a dokonale. Vhodné pre profesionálnych a neprofesionálnych zamestnancov.

*【Pôsobnosti] vyzýva

Páska nástroje môžu byť používané v domácnostiach, kuchyne, kúpeľne, umývadla, windows, umývadlo kĺby, atď.

Špecifikácia:

Názov: Kovová Škrabka Tryska Nastaviť

Materiál: metal + kov

Množstvo: 32Pcs/set

Farba: ako zobraziť

Veľkosť: ako zobraziť

Balenie Zahrnuté:

1 X Kovová Škrabka Tryska Nastaviť

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím pochopiť.

Štítky: škrabka na tmel, Tesniace, hilti nástroj, silicon nástroj, zálievka nástroj, silikónový tmel, úder kremíka, kuchyňa škrabka, tesniace nástroj, home decor.


( 2 Hodnotenie )

Počet