3ks Detská Fľaša na Umývanie, Čistenie Sada štetcov Silikónové 360-Stupeň Cumlík Čistenie Sada štetcov Čistenie Hubky Pohár Kefka Súprava

€4.95


Vlastnosti: Vysoko Kvalitných Materiálov.Kefa hlavy všetky kefy sú vyrobené z potravín-silikónu, a rukoväte sú vyrobené z pp surové materiály, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a trvanlivé.

Dôkladné Čistenie.Mäkká a stredne silikónové štetiny môžu čistiť nepoddajné škvrny, škvrny od mlieka, a bude poškriabaniu fľaše. Mini bradavky kefa môže ľahko čisté miesto, ktoré je ťažké dosiahnuť. Vedenie dojčenských fliaš čistenie je dôležité pre dojčenské zdravie a hygienu.

Pohodlná a Praktická Rukoväť.Mäkké, non-slip rukoväť poskytuje pohodlné uchopenie, aj keď je mokrý. Otáčanie v rozsahu 360 stupňov umožňuje čistenie rýchle a jednoduché.

Vysoká Teplotná Odolnosť.Kefa hlavy je vyrobený zo silikónovej živice, ktoré znesú vysokú teplotu a môžu sa umývať s teplou vodou po použití.

Proti Baktériám a Plesniam.100% vysoko kvalitné silikónové je prirodzene antibakteriálne - s ay nie špinavej huby a kefy - tento štetec nebude prístav žiadne škodlivé alebo PÁCHNUCE baktérie.

Špecifikácie:

Materiál:Silikón+PP

Farba:Ružová/Modrá

Veľkosť:

Kefa na fľaše:320*60 mm

Cumlík štetec:195*40 mm

Slama štetec:180*4 mm

Poznámka:

Vzhľadom na ručné merania, prosím, aby ±1-3 cm mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Balenie zoznam

Obsah Balenia:

Kefa na fľaše x 1

Cumlík kefa x 1

Slama kefa x 1

Štítky: axon mini silver, náprava hyundai i20, aspen architektov, bajaj 180 recenziu, modrá záhyby sukne, náprava páky, isuzu, ayahuasca hoodie, axon 7 dac špecifikácie, aspar slúchadlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet