Areyourshop Vysokým Tlakom Moci Podložka Vodné Striekacie Pištole Tryska Prútik Prílohu Záhradnej Hadice

€9.08


Vysoký Tlak Moc Podložka Vodné Striekacie Pištole Tryska Prútik Prílohu Záhradnej Hadice

Funkcie:

Vysoký Tlak Moc Podložka Prútik pripojí na akýkoľvek štandardný 3/4" záhradnej hadice (a aj iné veľkosti s normou 1" žena hadice bib konektory), alebo môže byť použitý s pohonom tlakový čistič systému pomocou priloženého adaptéra. Dva (2) Mosadzné Trysky Tipy zahrnuté ~ jeden sústredené sprej prúd

a druhý pre široké ploché fan power spray. Podložka Palička má 1/4" guľový kohút na ovládanie spray (on, off a úpravy tokov)

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Tlak vody výstup závisí od tlaku vody vstup. Hoci podmienky sa líšia, zvyčajne tlak vody v domácnosti hadice bib je približne 70 libier na štvorcový palec (psi).

Používa sa na hadice pripojený k domácej hadice bib zvýši tlak, ale nie powered podložka systému.

S riadne adaptéry, tento prútik môže byť použitý s plynovým alebo elektrickým pohonom výkon umývačky systému, alebo s tlakovej nádrže systém (pod tlakom buď ručne, čerpanie, alebo poháňané čerpadlo).

Č powered podložka systému alebo tlakovej nádrže systém je v cene. Súčasťou adaptéra môže alebo nemusí fungovať s niektorými z týchto systémov.

Doplnkový adaptér(s), nie je v cene, môže byť potrebné, akékoľvek dodávky vody iné ako štandardné 3/4" záhradnej hadice (a aj iné veľkosti s normou 1" žena hadice bib konektory)

Špecifikácia:

Hrdzi a Korózii Odolný ~ Konštrukcia: Mosadz štandardné záhradné hadice spojka a dva (2) sprej tip

Pozinkovaný oceľový guľový kohút puzdro s ušľachtilej ocele, a

Hliníková Podložka Prútik hadice

Hodí pre všetky 3/4" štandardné záhradnej hadice, a iné veľkosti s normou 1" žena hadice bib konektory

Hadica Adaptér Súčasťou ~ Žena so závitom štandardná záhradnú hadicu 1/2" rýchle pripojenie hadice spojka s O-krúžok, Adaptér v cene. Použitie s pohonom tlakový čistič 1/2" hadica s ženské rýchle pripojenie spojky

Vysoký Tlak Moc Podložka Prútik dĺžka ~ 18 palcov

Package zahrnuté:

1 x vysokotlakovú umývačku Palička

1 x Pripojenie Adaptéra

Poznámky:

Prosím, dovoľte 1-5 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: zadarmo umývanie, vody s postrekovačom elantra, vysoká pressur moc podložka, vodotesný vak ženy, tlakový čistič nilfisk, vody s postrekovačom ulir, eco friendly potravín, kefa karcher, postrekovačom vody kovov, auto postrekovač.


( 0 Hodnotenie )

Počet