Mini Ultrazvukové práčka Prenosné Turbo Osobné Rotujúce Podložka Pohodlné Cestovanie Domov Business Travel USB

€5.14


Funkcie:

1. Typ: 4 gears úprava verziu, B výstroj: turbína vpred a vzad. Výstroj: automatický cyklus čistenia, 2 minúty turbíny vpred a vzad, 1.5 minút ultrazvukové vibrácie, 5 minút bublina čistenie. C súbor: ultrazvukové vibrácie čistenie. D Súbor: bublina čistenie.

2. Typ B automatický cyklus čistenia: predvolený súbor: automatický cyklus čistenia. Turbíny je obrátený v 2 minút, ultrazvukové vibrácie v 1.5 minút, a bublina čistenie na 5 minút.

3. Multifunctionality: s vysokými vibráciami, mini podložka je ideálna pre detské oblečenie, spodná bielizeň, ponožky, uteráky a ďalšie. Okrem čistenia odevov, to je tiež skvelé pre čistenie šperkov, okuliarov, ovocie, a ďalšie.

Popis:

Ideálne pre stiesnených priestoroch, ako sú ubytovne, apartmány, byty, domov motora, RV ' s, atď.

Špecifikácie:

Farba: biela

Typ: A, B (voliteľné)

Režim prevádzky: mechanické

Základná doska materiál: ABS

Napájanie: USB

Regulácia teploty výstroj: switch jednotný výstroj

Menovité napätie: 10V

Menovitý výkon: 6W

Priemer: 9 cm

Package Zahrnuté:

1 * Prenosné Turbo Ultrazvukové Práčka

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: bbq hrniec, machin umývanie, vedierko práčke, látkové podložky, oloey ultrazvukové práčka, stroj tlmič, malá podložka, a mini práčka, prenosný ultrazvukový umývanie machin, tlmič umývanie.


( 3 Hodnotenie )

Počet