GM201Coating Maľovanie Hrúbka Rozchod Tester Ultrazvukové Mini Lak Film Povlak na Auto opatrenie Farba Obrysu anglický Manuál DT6

€9.22


Funkcie a špecifikácie

Digitálny LCD displej

Prichádza s žehlička základňu a non-iron (aluminunm) základné

Prenosné, užívateľsky prívetivý a ľahko sa prenáša

Poskytuje jediný, nepretržitý & rozdiel merania režim s metrické/imperiálne konverzie

Popis:

Tento povlak hrúbky rozchod prispôsobí elektromagnetická indukcia princíp a magnetické vyvolané EDD prúd. Dokáže zmerať hrúbku nekovových povlakov na kovových povrchov.

Toto zariadenie je ideálne pre výrobné spoločnosti, kovov strojársky priemysel, chemický priemysel a kontroly tovaru a to najmä v automobilovom obchodovanie.

Špecifikácie:

Model: GM201

Farba: Biela

Cieľ Opatrenia: non-kovový povlak hrúbky na povrchu kovu

Rozsah Merania: 0-1.80 mm/0-71.0 mil nonmetal náter na kovové povrchy

Presnosť: ±0.03 mm

Napájanie: 2 x 1,5 V AAA batérie(nie sú súčasťou)

Minimálneho základu priemer: 50mm

Kritické základná hrúbka: 0,5 mm

Rozlíšenie displeja: 0.01 mm/1mil

Prevádzková Teplota:0-40°C

Prevádzková Vlhkosť: 10-95%RH

Veľkosť: 104 x 61 x 30 mm

Čistá hmotnosť: 56g

Platba podporujeme všetky tieto Platobnú metódu,ako visa,Boleto,Mastercard,Západ únie,webmoney a tak ďalej. Platba musí byť do 5 dní od objednávky. Ak ste si vykonať platbu nebol úspešný, skontrolujte prosím vaše objednávky, ak to stále nie je vyriešený, prosím, kontaktujte nás. Skontrolujte prosím vaše meno(Najmä ruských zákazníkov), adresu a telefónne číslo, ako budete platiť, inak nedostanete balíka.

Zásielky A Doručenia.

W e guaratee na lodi mimo 48 hodín po zaplatení potvrdenie,než sme odoslať tovar, pošleme vám správu na www.tantra-egypt.sk.prosím, skontrolujte si ho. W e podpora mnoho spôsobov dopravy.Normálne, balíky dorazí do 45 dní. Sledovať vaše pakages, prosím, navštívte stránku www.goclever.com: na zníženie hmotnosti, tak sa, že ceny sú primerané, všetky naše výrobky tak ďaleko, ako je to možné, že nebude používať vonkajšie balenie box, pokiaľ nie je málo citlivé na používanie produktov mimo obalu.

Návrat&Vrátenie Peňazí

I f nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, informujte nás včas. I f potrebujete vrátenie peňazí alebo sa vrátiť späť, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť vás do 48 hodín.

Spätnú väzbu, Ak máte nejaké otázky o našich produktov,prosím neváhajte a kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. ste spokojný s našim výrobkom,prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu a nejaké fotky z našich produktov,vďaka.

'

Štítky: láska v angličtine, em2271, vozidlo farba hrúbka rozchod, hrubý obrys vozidla, auto hrubé rozchod, film tester, maľovanie hrúbka rozchod, multimet, medzi takéto osobnosti patrí ultrazvukové hrúbka rozchod, farby povlaku s hrúbkou rozchod kalibrácia.


( 2 Hodnotenie )

Počet