Späť Masér Úsek Zariadenia Späť Akupunktúra Pás Corrector Bedrová Podpora Srd Fitness Relax Chrbtice Úľavu Od Bolesti

€9.55


Späť Masér Srd Zariadenia Masáž Nástroje Massageador Magic Úsek Fitness Bedrová Podpora Relax Chrbtice Úľavu Od Bolesti

Táto späť masér bol vyrobený z veľmi tvrdý ABS plast, vybaviť rôzne nastavenia úplne úsek a zmierniť bolesti chrbta. Stačí použiť za 5 minút, dvakrát denne pre dosiahnutie optimálnych výsledkov. Je navrhnutý tak, aby strečing chrbta jednoducho, bezpečne, cenovo dostupné a príjemné. Používa sa na pomôcť zmierniť chronické bolesti chrbta, správne posturálna nerovnováha, obnoviť prirodzené zakrivenie chrbtice, a zlepšiť pružnosť ramenné a chrbtové svaly. Nastaviteľné, tam sú 3 rôzne úrovne, stačí si len vybrať ten, ktorý vám vyhovuje najviac, položil ju na zem, posteľ, alebo dokonca dať ho na stoličku.

Funkcie:

1.Multi-level úprava oblúk pre väčší dosah. 2.Vybavené 88 masážne výstupky, zodpovedá vaše telo akupunktúrne body, masáže vaše bedrovej chrbtice pri strečing. 3.Môžete ho použiť pri sedení, ktoré vám pomôžu opraviť vaše posedenie držanie tela a masáž vaše bedrovej chrbtice. 4.Pomáha zmierniť chronické bolesti chrbta, správne posturálna nerovnováha, obnoviť prirodzené zakrivenie chrbtice. Zlepšuje flexibilitu v ramenné a chrbtové svaly. 5.Vyrobené z jemného kvalitného ABS plastu, šetrné k životnému prostrediu, tvrdý a nerozbitné, odolné voči tlaku, kompaktný a prenosný dizajn môže pekne dať do batožiny. 6.S mäkkej gumy mat v strede, zmierniť vplyv sily, dať svoj pás lepšiu ochranu. 7.Tri rôzne úrovne môže byť upravená, poskytuje lepšiu liečbu. 8.Zmierniť bolesti chrbta, zlepší držanie tela, zväčšovať rozsah pohybu a flexibilitu. 9.Jednoduché a užívateľsky priateľské, nastaviteľný a je prenosný, môžete ho použiť kdekoľvek chcete. 10.Tento stroj bol malý, ľahký, vybavené multi-level späť strečing zariadenie, ktoré vám pomôžu relaxovať a okamžite zmierniť bolesti chrbta spôsobené stuhnuté svaly, nadmerné ohnutia a chudobných chrbtice zarovnanie. Stačí si ľahnúť a relaxovať na päť minút dvakrát denne. Táto späť magic stroj je odporúčané a používané lekármi, chiropractors a profesionálnych športovcov. Späť masér je navrhnutý tak, aby strečing chrbta, jednoducho, bezpečne, cenovo dostupné a príjemné. Preventívna starostlivosť o zariadenie pre vašu chrbticu, jednoduché použitie doma liečba chrbtice problémy. Intímne darček pre rodinu a priateľov.

Špecifikácie:

Názov: Bedrovej Chrbtice Masér Srd Materiál: ABS plast + guma Farba: Fialová, Modrá, Zelená, Ružová Podstavec dĺžka: 385mm / 15.16 v Najvyššie prípustné hmotnosti: 250000g / 551.16 lb Veľkosť balenia: 400 * 250 * 30 mm / 15.75 * 9.84 * 1.18 v Package hmotnosť: 540g / 19.05 oz

Balenie obsahuje:

1 * Podstavec 1 * Klenuté rada 1 * Gumové podložky

Ako používať?

1: vypracovať a Začať montáž zadnej nosidlá, postupujte podľa týchto krokov: Kľačať na zemi a klin späť konci späť srd proti kolená. 2: Strečing Ramien, Chrbta a Nôh Po chrbte srd je umiestnený vo vhodnej polohy, položte späť dole na neho a pomaly vydýchnite, zatiaľ čo mierne zmluvné svoje jadro. 3: Úsek na Najviac Experiment umiestnenie v rôznych polohách a zistiť, ktoré oblasti poskytuje najlepšie úľavu alebo najhlbší úsek. Zostane v tejto pozícii a zároveň pokojne dýchanie na niekoľko minút v čase, a skúste získať kumulatívna spolu 5-10 minút denne, v tomto natiahnuté poloha. Použitie vždy, keď máte pocit zvierania v chrbte regióne optimalizovať výhody späť nosidlách.

Upozornenie:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Dlhodobé používanie, účinok bude viac zrejmé, 2.Farba:Štandard-Black má Veľké častíc masáž bez gumené pásy 3.Používate zariadenie 1-2 krát denne po dobu 5-10 minút relácie. 4.Nepoužívajte dolnej časti chrbta nosidlách do 20 minút po jedle. 5.Tehotné ženy by mali konzultovať ich lekári pred ich použitím. 6.Zlepšenie držania tela, alebo späť, strečing môže spôsobiť dočasné nepohodlie. 7.Ak máte posledných chirurgiu alebo poškodenie chrbtice, poraďte sa s lekárom pred použitím tohto produktu.

Späť Srd bol navrhnutý tak, aby váš život radostnejší, lepším späť zdravie. Je to pohodlný a ľahký-k-použitie, liečby a preventívnej starostlivosti produkt, Začleniť do vášho denného režimu, aby ste dosiahli maximálne výsledky, Môžete si byť chôdza vyššia, a s väčšou dôverou ako svoj postoj, bude zlepšovať.

Farba:Štandard-Black

Farba: Ružová

Farba: Modrá

Farba: Zelená

Farba: Fialová

Štítky: fit vybaviť, corrector postur, bolesť, e stim, vlastná maska proti prachu, osobný masér elektrické, bedrová podpora, massag, moxa, vzduch bedrových trakcie.


( 4 Hodnotenie )

Počet