AWAYTR Zlatý Okraj Rámu Vintage Hairband Pre Ženy, Dievčatá Uzol Ručné hlavový most Veľkoobchod Hairband Dámy Vlasy Príslušenstvo

€2.79


Ženské Hairwear uzol Wide-band Strane Zuby Sklzu Vlasy Hoop Ručné Tkaniny, Hodváb Hlavu Kapely Anti-slip hlavový most

Poznámky: Táto položka je handmade,takže každý predmet je jedinečný a môže byť sightly líšia jeden od druhého. Vhodné pre :Väčšina ľudí Materiál: Látkové Príležitosti: Bežné/Streetwear Package :1 Ks položky s PP taška Rodovej rovnosti:Ženy,Dámske,Mária.Dámy,Grils Applicale Príležitosti:Party,Klub,Svadobné,Denné , Zapojenie,Výročiu,Darček pod. Prevod:1 mm=0.0394 palcový 1inch=25,4 očakávané mm ATT: vezmite Prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. Prosím povolený, 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

A. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. B. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. C. Prosím e-mail nás montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy. D. z nejakého dôvodu nie ste 100% spokojní s položkami, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: a. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. b. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

c. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

A. Položka bude odoslaný hneď po vašu platbu overené(s výnimkou víkend a štátny sviatok).Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia. B. Sme sa loďou po celom svete poštou,ak vaša objednávka viac ako 200 USD,sme loď, cez DHL,UPS,FEDEX EMS alebo. C. To zvyčajne trvá 7-45 dni,môže to mať nejaké oneskorenie pri nákupnej sezóny.

D. Custom/Dovozné Dane:B uyers sú zodpovední za zaplatenie cla a DPH vo svojej krajine.

Štítky: príslušenstvo vlasy ženy, Hlavový most, umývanie tváre, tváre parník, rias packag, cítil, hairband, nepriateľ hlavový most, šifón pokrývku hlavy, utrite tvár, awaytr hlavový most.


( 2 Hodnotenie )

Počet