5 ks/veľa 31 cm/12.2" Okrúhly Tanier Sinamay Klobúk Base dostihy Fascinator Millinery DIY Plavidlá Base Ženy Dámy Strany Svadobné Čiapky

€25.13


Vytvoriť svoj vlastný headpiece s týmto letuška štýl fascinator klobúk základňu. Ideálne pre akúkoľvek udalosť a je k dispozícii v 11 farbách! Vytvoriť svoj vlastný klobúk, alebo vytvoriť s ostatnými pre špeciálnu skupinu alebo udalosti! Určite navštívte naše www.tantra-egypt.sk obchod pre viac klobúk uskutočňovanie dodávok! Každá položka predávaných pochádza jednotlivo balený v plastových kvalitu! Pozrite sa na náš label vedieť vaše potreby sú kontrolované na najlepšej kvalite! Tak elegantne veľké ženy fascinator klobúk základňu pre svadobné party, závod........ Materiál: 100% import sinamay Klobúk základne Merania: 31 cm*28 cm/12.2"*11" 11 Farba: Béžová, Biela, Červená, Teplá Ružová, Čierna, Sivá, Prírodné, Kráľovská modrá, Obloha modrá, Oranžová, Bungundy. Package: 4pcs/veľa Vhodné pre akékoľvek zvláštne príležitosti, ako sú kentucky derby párty, svadba, ples, večer, dámy tea party, koktail, fotografovanie, kostol racing, veľká noc, garden párty a konské dostihy, viac O Nás

máme sen, sen, že každý by mal byť istí, že v sebe naše klobúky s hrdosťou. Úžasné ženy, Klobúky sa budete cítiť dôveru a neuveriteľné nie len udržať Očarujúce ani pohodlné. Áno, to je moc veľké klobúky môže priniesť!

Iné Servise

Sme schopní ponúknuť zľavu, alebo viacero položiek, ak môžeme.

Máme veľa skúseností i n poskytnúť Pokles nákupných pre každý zákazník, vítame vás na prácu s vami.

Platby

www.tantra-egypt.sk Podporu karty Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto a bankový prevod. Nepodporujú PayPal.

Doprava

Všetky položky bude odoslaný do 48 hodín po prijatí platby.

Všetky položky sú z Číny. Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé a cenovo dostupný spôsob, medzinárodných prepravných služieb. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.Všetky zásielky vieme zabezpečiť aj sledovacie číslo.

Spôsob dopravy a Medzinárodnej Prepravy Času:

Ak sa rozhodnete Epacket alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná doprava,to by trvať 7~20 pracovných dní odo dňa doručenia.

Ak sa rozhodnete Čína príspevok doprava,to by trvať 18~40 dní dodanie.

Ak potrebujete rýchlejšie prepravu, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poplatky.Tam sú hmotnosť a cubage obmedzení medzinárodného aby pomocou Express.

Podmienky

Skutočná farba a tvar sa môže vyzerať trochu líšiť od fotografie, pretože technické zhodnotenie, výroba a rozptyl. Vezmite prosím na vedomie, než si cenovú ponuku.Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu alebo dopravy otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom. Budeme sa snažiť vyriešiť tieto problémy.Ďakujem vám za vaše nákupy v našom obchode.

Vráti

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Ak je chybný omylom, môžete sa vrátiť vec na nás. Urobíme výmenu v závislosti na našom dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

Ak sa položka je v poriadku, ale naozaj nechcem to pre nejaké osobné dôvody, návrat je prijatá do 30 dní po kupujúcemu prijatie položky. Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Kontaktujte Nás

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, budeme veľmi radi pomôžeme. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď

Spätná väzba

1,Ak ste dostali naše produkty a tiež s nimi spokojní, prosím, pomôžte nám dať pozitívnu spätnú väzbu. Budeme veľmi oceniť za to. 2. Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka. 3. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém, kým nebudete spokojní.

Štítky: millinery veľké kvety, aso oke, wome klobúky svadbu, millinery závoj, svadobný klobúk, millinery sinamay, sinamay, klobúk, takže millinery, hairband base zlato, bandana háčkovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet