2 Veľkostiach, Flexibilné Odvodnenie Nástroj Olej Sprievodca Doska Doplnkovej Látky Pre Auto Truck Všeobecné Účely Utilitie Flexibilné Oleja Vypúšťanie Lievik Nástroj

€3.02


2 Veľkostiach, Flexibilné Odvodnenie Nástroj Olej Sprievodca Doska Doplnkovej látky Pre Auto Truck Všeobecné Účely Utilitie Flexibilné Oleja Vypúšťanie Lievik Nástroj HLAVNÉ FUNKCIE Ideálny Lievik Systém pre Najjednoduchší Prenos Flexibilné Odvodnenie Nástroj je výborný pre vypúšťanie oleja, benzínu a iných kvapalín z automobily, nákladné automobily, motocykle, Štvorkolky, priemyselné zariadenia, trávnik zariadení, a vysokozdvižné vozíky. Pretvorenie a opätovné použitie Tisíc Krát Tvar, forma, vytvoriť perfektný vlastné lievik. Opätovné použitie tisíc krát. Hrany môžu byť formovaná okolo filtre, alebo mozgov na vytvorenie vodotesného tesnenie, udržuje oleja z motorov, rámy a okolité časti, žiadny neporiadok tekutiny zmeny. Ľahko odtekať Ťažko Olejové Filtre Bez Neporiadok, jednoduchý, ale užitočný nástroj na prenos tekutín / suché zložky z kontajnerov na fľaše, pričom počítadlo bez kontaminácií. Široký Rozsah použitia okrem vypúšťanie a plnenie kvapalín, Flexibilné Odvodnenie Nástroj môže byť použité v širokej škále aplikácií, vrátane presmerovania odkvapkávanie vody z potrubia, plnenie vtáčie kŕmidlá a plnenie hnojivo kontajnerov. Potenciálne využitie sú nekonečné! Skladacia a Vysoko Kompatibilný, Jednoducho otrite čisté a obchod ploché a prejdite až na nosenie v každom toolbox. Pracuje pri teplotách od -30F ° 425F °, vysoko kompatibilný s bežnými automobilový kvapaliny, len pretvorenie a znovu to viac a viac. ŠPECIFIKÁCIA MATERIÁL: hliník + plast VEĽKOSŤ PRODUKTU malé 37x17cm; veľké 50x20cm OBSAH balenia: 1 × Flexibilné Odvodnenie Nástroj POZNÁMKA Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Štítky: olej vypustite pan 7, olejová zátka podložka, veľké dielne nástroje, vzduch olej vypustite, auto lievik, cannon co2, auto oleja, jedlo lievik, lievik olej, lineárne sprcha.


( 1 Hodnotenie )

Počet