Bezdrôtová Nabíjačka Multifunkčné Rýchlo Nabíjačka 3 V 1 Pre IPhone Apple Hodinky Airpods S LED Lampa Pre IPhone/Samsung Nabíjačka

€13.08


Popis:

Farba: čierna, biela

Program: ST

Vstupné: 9V/3.5 A

Bezdrôtové výstup: 5 HOD.5Hd

USB výstup: 5V/1A

Materiál: ABS-PVC

Snímanie vzdialenosť: 2-6min

Pracovná frekvencia: 110-205KHz

Konverznú účinnosť; 73%

Produkt čistá hmotnosť: 425g (s vyplnením hlavu 535g)

Výrobku s obalom hmotnosť: 675g

Veľkosť produktu: 300*95*325mm

Veľkosť balenia: 310*310*41im

Špecifikácie:

10W bezdrôtová nabíjačka pracuje pri vysokej rýchlosti, vybavené viacerých bezdrôtových telefónov, tiež 7.5 W vhodný pre iphone XS Max / XR / XS / X / 8/8 Plus 10W plnenie Galaxy S9 / S9 + / S8 / S8 + / Note8

3 v 1 nabíjanie stationworks ako pre iphone výrobkov, všetky Qis majú bezdrôtové nabíjanie zariadení zapnuté. Najlepší dizajn rohy, aby vaše hodinky, telefón, a pre silné a robustné Airpods, dokonale skryť vašu nabíjací kábel v suteréne.

Nabíjanie základňu pre iWatch je potrebné použiť pôvodné bezdrôtové nabíjanie hodiny pre iWatch verzia 4/3/2/1 (38mm / 42mm a 44 mm) účtovať hodinky.

ABS ekologické a nízka teplota materiál, ktorý je vyrobený z ABS materiálu, šetrný k životnému prostrediu a non-znečisťujúcich, pre iphone pozor je dokonale konštruované, robustný, s prominentnými hrany a hladký povrch. Platforma nie je posuňte iWatch na spodnej poplatok zvýšiť stabilitu celej jednotky. Stieracie gumy a TPU na základnej chrániť vaše poškriabaný iphone.

TYP-C Nabíjací Kábel,TYP-C prístavu robí elektroinštalácie bezpečnejšie, udržateľnejšie a robustnejšie. Je bežné používať micro-c port byť ľahko poškodené. Vysoko kvalitné prepravu USB-C káble a výrobky znižujú prenos energie straty, aby sa zabezpečilo primerané zaťažovací prúd.

Package Zahrnuté:

1* Bezdrôtové nabíjanie držiak

1* Nabíjací kábel

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, sasung rýchlo nabíjačka, , mac apple nabíjačky, nabíjačka telefónu, keysion magnetické bezdrôtová nabíjačka, replika apple hodinky serie 6, vzduch pod tp, tp sledovať band, prenosné auto bezdrôtová nabíjačka, nabíjačka magic bezdrôtové.


( 1 Hodnotenie )

Počet