15W Qi Bezdrôtovú Nabíjačku Násobne Stojan, Držiak, Rýchle Nabíjanie pre Iphone 11 Pro XR X XS Max pre Samsung S10 S20 Nabíjačka do Auta na Cestovanie

€8.06


Funkcie:

1.Skladací dizajn

Bezdrôtová skladacie nabíjačku možno zložiť do malých rozmerov, ktorý je ľahký a praktický, pohodlný vykonávať. Okrem toho, tiež to môže byť tvarované do držiaka telefónu, aby ste nádherné uhol pohľadu.

2.Rýchle nabíjanie

Bezdrôtová skladacie nabíjačku s až 15w veľkú silu, ktorá vám môže priniesť rýchle nabíjanie skúsenosti.

3.Inteligentný

Bezdrôtová skladacie nabíjačka sa automaticky zmení na vhodné režime nabíjania podľa rôznych inteligentných telefónov, vrátane 5w, 7.5 w, 10w a 15w štyri režimy. Tiež to môže automaticky identifikovať iné kovové veci, vyhnúť mischarging, bez obáv o plytvanie elektrickej energie.

4.Silikónový materiál

Bezdrôtová skladacie nabíjačka je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu, ktorý je vodotesný, anti-pád a anti-pošmyknutia. Skin-príjemný silikónový materiál prinesie vám úžasné pomocou skúseností.

5.Viac Ochrana

Bezdrôtová skladacie nabíjačku prijíma inteligentný čip, ktorý je stabilný a vlastní vysokej teploty funkcia ochrany. To môže tiež poskytnúť vám radiačnej ochrany, viac-plnenie ochrany, vypúšťanie ochrany, prepätiu ochrana, nadprúdová ochrana, over power protection, skratu, ochrana a magnet narušenie ochrany na zabezpečenie žaluje bezpečnosti.

Popis:

1.Bezdrôtová skladacie nabíjačky, stojany na airpods plnenie, pre iphone

a pre android šikovný telefón, ktorý je všeobecne vhodné pre kancelárie, auta,

domov a tak ďalej.

Špecifikácie:

Typ: bezdrôtová skladacie nabíjačky

Množstvo: 1pc

Materiál: silikón

Farba: čierna

Výstupný prúd: 2000mAh

Pracovná teplota: 0-40 Celzia

Vstupný prúd: 5v/ 2.0 a, 9v/ 1.67 a

Prenosová vzdialenosť: = 82%

Rozhranie: typ-c

Veľkosť: 17.8*9*0.55 cm/ 7*3.54*0.22 palec(L*W*H)

Package Zahrnuté:

1* bezdrôtová skladacie nabíjačky

1* nabíjací kábel

1* anglický manuál

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: statív, Nabíjačka Do Auta, auto nabíjačka multi, nabíjačka do auta huawei, nabíjací držiak, taška auto, držiak do vozidla telefón, telefón telescop, auto multi usb, nabíjačka do auta qi.


( 0 Hodnotenie )

Počet