Ciras Airsoft Taktická Vesta Vojenské Armády Molle Doska Dopravcu Telo Combat Armor Vesta Paintball, Streľba Poľovníckych Vesty

€45.61


Hmotnosť: 2,5 kg Vyrobené Nylonu 1000D, silnejšie pevnosť v ťahu a odolnosť proti opotrebeniu, veľmi pohodlné a mäkké ruky, dotyk pocit. Funkcia: Nepremokavé, Vysoká Odolnosť Veľkosť: Voľný Veľkosť, Vesta, Dĺžka: cca 45 cm Pás Dĺžka: 100 -135 cm(nastaviteľná) Plne naložený boj proti štrajk molle systémom. Molle systém pre ur jednoduchá konfigurácia puzdro. 6 riadkov 1" popruhy na prednej strane a 8 riadkov 1" popruhy na zadnej strane vesta. 1" molle popruhy kríž molle popruhy na upevnenie tašky. Rýchle Uvoľnenie Kábel. Suchým zipsom a elastický pás pre montáž. Plne nastaviteľné na výšku a obvod. Telo Pancierová Doska Nainštalovaný v Prednej a Zadnej pre lepšiu ochranu Plne nastaviteľné vo veľkosti pás a ramenné popruhy. Ramenné vypchávky pre komfort nosenia. Releasable a nastaviteľný ramenný popruh. Škvrny môžu byť pripojené na vesta. Oka priestoru vo vnútri oboch stranách vesta. Vo vnútri je hrubá oka navrhnutý tak, ideálny pre potu a vetranie. Extra silne konštruované s tuhý a pevný rám tela. Ideálny pre paintball, wargame a iné outdoorové aktivity. Vrátane všetkých tašky a príslušenstvo držiaky zobrazené v aplikácii fotografie (Triple časopis puzdro x 1 , Dvojité časopis puzdro x 1, Medic puzdro x 1, puzdro na Mapu x 1, Baterka / príslušenstvo puzdro x 2, rádio puzdro x 1 ).

Štítky: taktika vesta, airsoft vesta, doska sapi, airsoft zbraň, armor tela, molle taktickej, tactique gilet, armor orgán vojenskej, podporu vojenských vesta, laser cut platňa.


( 0 Hodnotenie )

Počet