Vonkajšie Brnenie Vesta Lov Brnenie Vesta Policajný Výstroj Vesta Nastaviteľné Boj proti Školenia CS Gaming Polícia Vesta Chránič Hrudníka

€23.04


Vyrobené z 600D polyester materiál zaručuje dlhú životnosť. Jednoduché a rýchle dať na a vzletu a fit väčšina ľudí dobre. Pekná vesta pre vonkajšie boji, CS gaming a odbornej prípravy.

Vlastnosti: Odnímateľný tašky cieľom organizovať svoje munície, baterka a iné vonkajšie essentials. Vystužené 600 D polyester tkaniny zabezpečiť pre maximálnu odolnosť proti opotrebeniu. Heavy-duty Molle popruhy pre ďalšiu prílohu. Vstavané dve EVA pad v hrudi a na zadnej strane pre pohodlné nosenie. Rýchloupínacou prackou a upevnenia pásky na pás pre správne nastavenie, jedna veľkosť fit najviac. Pekná vesta pre vonkajšie tréning, assault, cambat a CS gaming.

Špecifikácia: Materiál: 600 D polyester Veľkosť: 50 40 13 cm / 19.6 15.7 5.1 hmotnosť balenia: 1080g / 2.3 lb

Zoznam Balíkov: 1 Vonkajší Vesta

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: armor vesta, bojové tričko, taška vesta, airsoft vesta, čierna vesta, emerson, patch taktika, anti stab vesta, vlak vesta, tactique gilet.


( 1 Hodnotenie )

Počet