Pirát Rekvizity Pištole Blunderbuss Flintlock Pre Mužov, Ženy, Plastové Zbraň Musketeer Cosplay Assassin Príslušenstvo Diely Hračka Pre Dospelých, Deti

€4.13


Pirát Rekvizity Pištole Blunderbuss Flintlock Pre Mužov, Ženy, Plastové Zbraň Musketeer Cosplay Assassin Príslušenstvo Diely Hračka Pre Dospelých, Deti

-Motív:

-Materiál: Plast. -Vhodné pre:cosplay party,fáza,atď.

Foto Zobraziť:

-Doprava:

-Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. -Prosím vyplňte správne adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

-Nákupný Sprievodca:

-Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

-Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 5-10 dni, aby sa dospelo. -Pre pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

-Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s vašou objednávkou, prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezd, vrátane Položky, ako je Popísané vyššie.Komunikácia a Doprava Rýchlosť. 2.ak si myslíte, že sme mohli urobiť lepšie,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Budeme vám dať uspokojujúcu odpoveď.

-Vrátenie a späť.

1.Ak je nejaký problém s objednávkou,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave,inak budeme odmietnuť refundáciu. 3.Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

Štítky: film prop replika, cosplay zbraň, assassina creed skrytá čepeľ, assassins creed kostým obchod, costume, skutočnú pištoľ, assassin ' s creed, kovové repliky zbraň, kovboj pištole, vyznania.


( 3 Hodnotenie )

Počet