Zadok Plug Tréner Držiak pre Pohodlné Nosenie Pack 3 Silikónový Análny Zástrčky Školenia Nastaviť s Horela Prostaty sexuálnu Hračku pre Začiatočníkov

€10.26


[Tele-bezpečný Materiál] Všetky 3 flexibilné zátky sú vyrobené z hladkej, non-porézne silikónu. Toto telo je bezpečný materiál, unscented a ftalát-free, aby sa vaše najcitlivejšie škvrny šťastný a zdravý. Hladké silikónové sa domnieva, mäkké na dotyk, ale dostatočne pevné, aby vám vynikajúci pocit plnosti.

[Diskrétne Horela T-bar Base] zadok zástrčky prísť s horela base, ktorý sa hodí hladko a pohodlne medzi vašej tváre. S diskrétne tvarované base, dokonca môžete nosiť zástrčky pod vaše oblečenie, zatiaľ čo robí domáce práce alebo pracovných bez toho aby niekto vedel! Zatiaľ čo každé zvýšenie vášho tréningu rozširuje svoje obzory, využiť výhodné prírubovým základňu pre zaparené, stimulácia, bezproblémové vkladanie a jemné odstránenie.

[Maximalizovať Radosť a Pohodlie] Každý plug funkcie zaoblenú špičku, že pošmyknutia v ľahko s niektorými dlho-trvajúce análny lubrikant. V spálenom hriadeľ je pevné na dotyk a dostatočne veľká, aby sa naplnil až tak akurát. Úzke šachty ohýba a šnúry, aby lepšie vyhovovali vášmu telu.

[Ideálny pre Mužov a Ženy] Toto hladké, pružné zadok plug školenia nastaviť je ergonomicky navrhnutý tak, aby sa zmestili vaše prírodné vnútorný tvar dokonale, každý konektor má šikovný krivky v hriadeľa umožňuje masáž všetky vaše obľúbené erotogénne zóny. Ak ste muž, zadok zástrčky môže stimuláciu prostaty, a ak ste žena, zástrčky môže vytvoriť neuveriteľne príjemný tlak na zadnej pošvovej steny. Vybudovať vaše análny úroveň pohodlia a zadné vrátka, skúsenosti s týmto prívetivý zadok plug tréner set!

[Z Análneho Začiatočníkov až po Expertov] tréner nastaviť prichádza s 3 zadok zástrčky. Začnite s malými, prívetivý konektor na mokré píšťalka pre backdoor hrať. Potom prejsť na stredný konektor na výzvu zadné s dlhšie a hrubšie hriadeľa. A potom absolvent veľké plug, aby sa zasadila svoj backdoor limity na max! Po dobytí veľké zástrčku, môžete sa presunúť na ešte väčšie zadné vrátka, hračky, rovnako ako ostatné formy análny stimulácia ako prostaty hrať alebo análny sex.

Štítky: análny pričom uhlopriečny, análny vibrat, zadok plug, análny plug cz, začiatočník zadok plug, análny box, massag prostaty, rukoväť análny plug, análny auta, Masáž prostaty s Krúžkom.


( 0 Hodnotenie )

Počet