IKOKY Diaľkové Ovládanie, LED Svetlo, Kovové Análny Plug Prostaty Masér Sexuálne Hračky Pre Páry z Nehrdzavejúcej Ocele Zadok Plug Č Vibrátor

€5.36


Funkcia: 13 LED svetlo, farby je premenlivé, ktoré môžu poskytnúť rôzne skúsenosti v rôznych miestach, Je najlepšou voľbou pre vás a vaše milenca.Udržiavať v čistote pre použitie a chladnom mieste, Použiť svoje obľúbené na báze vody alebo silikónový lubrikant, Priniesť viac zábavy pre váš sexuálny život už nie je monotónna, Jej unikátny dizajn, aby ste sa mohli stimulovať G-spot ľahko Materiál: Metal+ABS LED osvetlenie Farby : 13 Farieb Veľkosť: Ako zobraziť obrázok Análny Konektor Batérie: 2*CR2032 (môže trvať asi 16hours) Diaľkové Ovládanie Napájanie: poháňaný 1*batériu CR2032

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale je "Blesk"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Zoznam balíkov: 1 x Análny Zadok Plug 1 x Radič

Otázka: Ako dodať tovar?Diskrétne balenie?

Odpoveď: diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov.

Odpoveď: balenie bez obrázky a slová o sexe.len viete, čo je vo vnútri.

Otázka: Výroba Karta Bezpečnostných?

A: Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Otázka: dropshipping ?

Odpoveď: Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Otázka: Keď je zásielky zaslanej?

Odpoveď: Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Otázka: Ako o vrátenie

Odpoveď: Úplné vrátenie peňazí ak je položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: análny vibrat, svetlo zadok plug, zadok plug, budík sex, sex hračky, análny, massag prostaty, análny kov zapojte, análny plug, kovový zadok chvost.


( 0 Hodnotenie )

Počet