Lietať AC Vlk a jahňa ploche hra Pamäte Zodpovedajúce Hra Vzdelávacie Puzzle, Hračky rodinnú oslavu hry

€14.88


Produkt Informácií

Názov značky: Fly AC Názov Produktu: Vlk a jahňa ploche hra Vekové Rozpätie: > 3 rokov rozmery balenia: 14*20*4 cm Váha: 0,26 kg Materiál: Vysoko Kvalitné drevo+plast+papiera Ako Hrať

V smere hodinových ručičiek, najmladší hráč začína na hádžte. Hráči by mali uvedomiť, že existuje niekoľko jahniat pod každým viečkom, a podľa farby zobrazené na kocky, počet jahniat, že on si myslí, že je správne podľa príslušných farebných kryt je hlásené. Potom otvorte veko a počítať koľko. Počet hlásených bolo správne. On by sa baránok z príslušného kryt a vložte ho pred ním, čo naznačuje, že mal zachránených, jahňa, a zostávajúce jahniat naďalej skryť pod kryt. Počet hlásených je zle, ó môj Bože! Vlk začal pozerať sa na baránka, a bohužiaľ žiadny baránok by mohlo byť zachránené. Naopak, hráč, ktorý dal nesprávny počet dostal vlk, a potom ďalší hráč hodené kocky. Vlk zostal s hráč, kým zachránil jahňa alebo ďalšieho hráča. Upozornenie: hráča, ktorý už má vlk má oznámiť nesprávne číslo znova. Boh, ten môže mať len jedného z baránok vytrhol, ktorý hovorí, že vlk má jesť baránka a vlk a baránok. Miesto je v strede kruh obklopený 6 kryty. Ak hráč s vlk má kontrolovať počet, môže úspešne chytiť jahňa z pod vekom a dať vlk späť v strede kruhu. Prázdny kryt sa môže objaviť v ďalšej hre. Ak hráč, správne hovorí, že kryt zodpovedajúce farby je prázdny, potom môže hádžte znova, kým on zachraňuje jahňa, alebo počíta zlý vlk. Ak hráč zachraňuje 7 jahniat, hráč vyhráva. Ak vlk žerie 6 jahniat, potom vlk vyhrá a všetci hráči stratiť.

FAQ

Otázka: Je produkt materiály bezpečné a zdravé? Odpoveď: nestarajte sa o to. Je to najzákladnejšia požiadavka. Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping ? Odpoveď: Áno , ponúkame služby Poklesu prepravy objednať, a my sme oboznámení s tým. Otázka: Ako často budete mať na proces objednávky? Odpoveď: Zvyčajne, sme často odosielame do 48 hodín, ale niekedy aj na dovolenku, budeme odkladu nejaký čas, preto spätnú Väzbu

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Viac otázka? Prosím, kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: magnet bahna, hra, desktop stres, ac štúdio, dosková hra, dragon bábkové, balón punč, spoločnosť hry vintage, happy pamäte, memo karta hra.


( 1 Hodnotenie )

Počet