5A 10A 30A 1-6s Elektronické Prepínanie PWM 3.7-27V Vstup pre RC FPV Modely Lietadlo Led Svetlo Radič Motor RC Spínač Interruptor

€5.13


5A / 10A RC Riadený Prepínač

Tento modul je pekný malý relé spínač ovládaný náhradné pomocné kanál na vašom prijímači. Ideálne pre prepínanie svetiel, zvuky a iné pomocné elektrické položky.

keď PWM daň je viac ako 1500us, prepínač zapne, keď PWM povinnosť je nižšia, ako 1400us, spínač vypne.

Špecifikácie: RX viesť dĺžka:100 mm Power in/out viesť dĺžka:100mm (každý) Prepínanie zaťažovací prúd (DC):5A alebo 10A (jednosmerný prúd) Vstupné Napätie (DC):5-28V

Normálny režim

Modul môžete prečítať šírka impulzu, ktorý sa môže pohybovať v rozmedzí od 400 do 2600us.

Ak je šírka impulzu je viac ako 1800us, v MOSFET prepínač bude zatvoriť, ak je menej ako 1200us, v MOSFET prepínač bude otvorené.

Bezpečné-funkcia ochrany

Tento modul má bezpečné-protection funkcia, ktorá znižuje pravdepodobnosť neočakávané aktivácie.

V nižšie 2 podmienky na Bezpečné-protection mode bude aktívne:

1. Pulz je viac ako 1800us na prvý power-up, MOSFET spínač otvoriť. LED bude blikať, mali by ste prejsť na vstup do polohy off, potom normálne viac bude aktívne ;

2. Signál je zlé priebežne na 500ms, v MOSFET spínač otvoriť. LED bude blikať. Keď signál je dobrý, bude sa prístroj vypnúť safe-protection mode.

LED

Normálny režim: LED bude, ak vstupného impulzu >1800us; LED sa vypne, keď vstupný impulz

Bezpečné-protection mode: LED bude rýchlo blikať

30A RC Riadený Prepínač: Veľký prúd, vysoká spoľahlivosť, podporuje vysoké napätie prijímače, kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť. 18AWG kremíka vodiče pre napájanie, super mäkký silikónový vodiče pre signál rovnako. Aplikácia príklady: Diaľkové ovládanie modelu auta, lietadla Svetlo bar, Ľahké zapnutie a vypnutie, jednoduché použitie - Vložiť prepnúť kanál vypínač pre rôzne napájania a kontrolované zariadenia (odpojený na kladnom póle, spoločné negatívne) Elektronické zapaľovanie, výstup fáze môže byť pripojený k odporu ohrevu drôtu, elektrický štart ovládací po fáze zvýšiť relé, vodné čerpadlo vypínač. Vodič prijíma vysoký prúd 18AWG silica gel drôtu, zátka je JST hlavu (vstup žena, výstup muž), signál vodiča je taktiež vyrobená zo super mäkkého silikónu drôt materiál, celková dĺžka napájacieho kábla je asi 20 CM, prepínač hmotnosť je o 11 G.

Špecifikácie: - Max.prúd: 30A - 18AWG silikónový kábel - Konektor JST, dĺžka kábla 20 cm - Hmotnosť: 11 g - S indikátorom LED lampa - Naznačujú, 2 sekcie kontroly, ON/OFF zdvih trvá pol cesty pre každého. Keď je prepínač zapnuté, tam je LED svetlo, čo naznačuje, že súčasný nemôže prekročiť menovitú hodnotu, inak vodič môže byť vykurované alebo spálené. Vstupné napätie:3,7 V-27V Tento prepínač nie je vhodná pre ovládanie led svetlá.

Spojenie odkaz:

1PCS x 5A / 10A / 30A vzdialený spínač ( Odoslať ako vášho výberu)

Štítky: striedavý motor, rc truck, úlohou svetlá, ns skrutkovač, lampa led, dispečer letovej, rc ovládanie remot, glk led svetlá, elektrický spínač pomocou časovača, fpv 3.


( 4 Hodnotenie )

Počet