Muži a Ženy Cestovanie Peňaženky a Rodina Držiteľa Pasu w/RFID Blokovanie Kreditnej Karty Držiteľom Dokladu Organizátor Prípade Tarjetero Hombre

€8.13


Cestovné Peňaženky Držiteľa Pasu Peňaženky RFID Blokovanie Držitelia Kreditných Kariet pre Mužov a Ženy

Rozmer: 4.13" x 7.87"x 0.8" /10.5 " x 20 x 2 cm (L x W x H); Hmotnosť: 0.12 kg/0.26 lb.

Cestovná peňaženka s remienkom na ruku

Vyrobené z odolného rip-stop polyester textílie a zabudovaným RFID obklad, ktorý môže chrániť osobné údaje pred krádežou Identity a elektronických pickpocketing.

Cestovný pas peňaženka bude spĺňať všetky vaše cestovné potreby. Udržuje všetky vaše cestovné príslušenstvo organizované a uľahčuje nájsť a vybrať.

Predné vrecko na peňaženku pre mobil,lístok alebo iné predmety, 6 vrecku sloty a 2 sieťové vrecká(jeden na ID kartu,jeden pre mobil) ,sú ľahko k obchodu pas,karty, kľúče, mince a pod. Hlavné vrecko na zips pre vaše veľké peniaze .všetko je praktický a pohodlný.

Univerzálna peňaženka pre vás, aby ju spolu vo vašej taške, batohu alebo vrecku, vhodné pre každodenné prímestských alebo traveler.

Zoznam balíkov: Cestovanie RFID Blokovanie Peňaženky Držiteľa Pasu

Štítky: pas prípade cestovné rodiny, taška držiak do vozidla, rodina pas peňaženky, kreditné karty, kryt na cestovný pas, dokument, priečinok, dokument, priečinok pre, pas prípade cestovné žena, kryt kožené pas, rodina pas.


( 0 Hodnotenie )

Počet