Veľkú Kapacitu Cestovné Peňaženky Dokument Pas puzdro Kabelka Organizátor Taška Multi-Function Kreditnej Karty Balík, ID Držiteľa Karty

€7.26


Špecifikácie

Názov:Veľká Kapacita Cestovné Peňaženky Dokument Pas puzdro Kabelka Organizátor Taška Multi-Function Kreditnej Karty Balík, ID Držiteľa Karty

Materiál: bavlna

Farba:Šedá, ružová, červený melón, skúmie, mäty, zelená, tmavo modrá

Veľkosť: 17.5X11.5x2.2CM

Balenie Obsahuje:1*Držiteľ Pasu

Popis

Univerzálny cestovný Pas Peňaženky obchody držiteľa Pasu, Kreditné Karty. Stravovanie Karty , cestovné Lístky, Mince, Kľúče, peniaze, aj iné dokumenty, atď. Môže obsahovať 4 pasy, 5 Kreditných Kariet. Veľké vrecko na peniaze a pero slot na strednom a 1 odnímateľné keychain(vymeniteľné keychain tiež robí svoju prácu pre vaše pohodlie). To je vaša cesta komfortný, pohodlný a nádherné.

PREMYSLENÉ MIMO SKLADOVANIE:vrecko na peňaženku prednej strane pre telefón alebo akékoľvek iné vec, ktorú často používajú, vrecko sloty sú dosť široké na ubytovať veľké mobilných telefónov ako iPhone 7 Plus, takže to jeden z najdôležitejších identity chránič essentials pre mužov a ženy. s vymeniteľné wristlet popruh, aby všetko je praktický a pohodlný.

Štítky: mobil, 64gb telefón, priame mobilný, lg vu, telefón tecno, telefón poco x3, sklo moto jedna vízia, mobilný telefón, mobil, p40pro telefón.


( 0 Hodnotenie )

Počet