3 Palcový Vzduchu Odrezať Nástroj Ťažkých Vysokej Rýchlosti 90 Stupňov Pre Rezanie Rezanie Kovov Pneumatické Rezací Stroj Kit Set

€21.49


Funkcie:

Môže byť použitý v rôznych aplikácií, vrátane rezanie, leštenie a brúsenie,portovanie, zvaru lámanie, odstraňovanie ostrín.

Pravý uhol konfigurácia poskytuje jednoduchý prístup k tesné miesta, môže mlieť, break ostré hrany, de-burr, port, poľských a prakticky kdekoľvek.

Pochrómovanej ocele guard chráni pred iskry sa počas prevádzky Integral safety-lock plynovú páčku zabraňuje náhodnému štartu.

To je široko používaný vo všetkých druhoch plesní, hardvérové produkty, sklo, kameň, remeslá, ozdoby, doska výrobe a tak na priemyslu je potrebné prázdne tvarovanie, rezanie, brúsenie a dokončovacie domácu úlohu.

Špecifikácie:

Priemerná Spotreba Vzduchu: 4CFM

Otáčky bez Zaťaženia: 20000RPM

Pracovný Tlak: 90PSI

Hadica Veľkosť: 3/8"

Celková Dĺžka: 185mm/Cca. 7"

Prívodu Vzduchu: 1/4"

Balenie Obsahuje:

1Pc Vzduchu odrezať Nástroj

1Pc Kľúča

1Pc Vzduchu Konektor

Baiwen Náradie

Baiwen Náradie

O Platby :

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

O zásielke:

1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenky)

2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie)

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.Dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky nemôže byť garantované u nás, v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť efektivitu vašej recepcie.

Vezmite prosím na vedomie, že všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine bude na vaše náklady.

Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Spätná väzba :

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľký podporu, aby nás. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, neváhajte a nechajte vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd.

Dôležité Upozornenie:

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: kraftool skrutkovač, vzduch brúska, kompresory kompresor, nástroj ruka, pneumat nástroj, pneumatické nastavenie, pieskovacie stroje, časti daniu, keramické strihací nástroj, stlačte.


( 2 Hodnotenie )

Počet