Vzduchom Poháňané Ťažkých Twin Piestové Priamka Sander 2-3/4-Palcový Série Priamka Vzduchu Sander

€89.43


* Vratné brúsenie je vhodný pre brúsenie a leštenie veľkých plôch.

* 390x70mm šasi dizajn, vysoká leštenie efektívnosti.

Popis:

-Všetky najnovšie pokroky boli navrhnuté do Ingersoll Rand je náhodné orbitálne a orbitálne série sanders. -Každý detail je tvarované, aby vyhovovalo vašej ruke úplne perfektne a páčku akcelerátora trvá tlak z dlane. -Získate silu a presnosť, ktorú potrebujete, takže si môžete urobiť svoje najlepšie, najviac sofistikované práce. -Twin piestom udrží extra moc v rezerva, aby sa zabránilo stagnuje a riešiť pieskovacie práce ako vyhladenie nadol orgán výplň alebo tvarovanie a vyrovnanie veľké rovné povrchy.

Funkcie:

-Široko používaný v kovov, nábytku, výrobkov z dreva, plesní, priemysel sadrové priemysel, automobily a motocykle, a tak na

-Aplikuje sa na: Vynikajúce viacúčelové nástroj na brúsenie ostré kovové hrany, zahrdzavené skrutky, zvarov, atď. Skvelé pre bodové zváranie odstránenie. Účinné na miešanie, scuffing drážky a kontúry.

-Twin piestom poskytuje dostatok energie a zabraňuje pádovej

-2.75" x 16.75" brúsneho pad pre hladké brúsenie veľké rovné povrchy

-Dve rukoväte dizajn pre pohodlné ovládanie

-Ideálne pre ploché brúsenie tela filler, tvarovanie, vyrovnávanie a dokončovacie práce

Špecifikácie:

-Farba: Čierna

-Pad veľkosť: 70 mm x 390mm

-Voľné otáčky: 3000 ot / MIN

-Priemerná CFM: 5

Štítky: vzduch brúska, orbitálne sander da, brúska 90, piestové 70 mm 15 mm, orbit sander, air hammer nástroj, sander vzduchu, orbit sander 150, sander dreva, roofer nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet