45Pcs LCD Drevom Auta Drevom Pyrography Pero Spájkovačka DIY Remeselné Nástroje 60W s Temp Control Drevo-Pálenie Pero

€18.67


LCD Obrazovky zobrazenie teploty: pri pripojení , bude vyhrievané rýchlo, ale môžete nastaviť teplotu od LCD displeja ukazujú,to je veľmi praktické a bezpečné pre DIY všetky drevené remesiel a oblek pre všetky úrovne drevené pálenie nadšencov

Kompletný súbor: 45pcs komponenty, ktoré je ucelený súbor drevených horiaceho auta, je to v podstate zahŕňa všetko, čo potrebujete pre drevom a spájkovanie

Multi-Funkčný: O pyrography nástroj pen (pero nielen, aby si vytvoriť dizajn na všetky druhy dreva alebo kože, ale tiež môžu byť použité na prenos obrazu, stencil rezanie, spájkovanie, papier crafting, horúce lisovanie a textílie, razba. Drevo horák môžu byť použité na woodburn, spájkovacie dosky plošných spojov alebo drôt, spoločný alebo spájať, strih a vyrezať rôzne povrchy, ako drevo, koža a karty.

Ergonómia Design & Nastaviteľná Teplota: Funguje na nastaviteľné teploty od 180 ° C - 480 ° C. Nastavenie 5 ° C za čas, aby si presnú teplotu, ktorú ste chceli. Ergonomicky navrhnutá rukoväť sa vám pracovať v rôznych uhloch č unavený.

Vrecko Obsahuje:

1 x LCD Pyrograph Pero

31 x Drevom/Zakrivenie Tipy

5 x Spájkovačka Tipy

1 x Pero Hlavu Konvertor

2 x Blany

1 x Desoldering Čerpadla

1 x Spájky

1 x Spájkovanie Držiteľ

1 x Zakrivené Tweezer

1 x Zoradené puzdro

Štítky: spájkovačka kontrolované, aróma puzdro, ic spájkovanie urob si sám, pyrograph dreva, žehlička na spájkovanie cínom, nastaviť spájkovačka 60w, pyrography stroj profesional, žehlička na spájkovanie, ako spájkovacia súprava, prepracovať stanice.


( 0 Hodnotenie )

Počet