Horúci Plyn Masky, Dýchacie Masky Tvorivej Fáze Výkonu Prop pre CS Oblasti Zariadenia Cosplay Ochrany Halloween Zlé dropshiping

€7.64


Horúci Plyn Masky, Dýchacie Masky Tvorivej Fáze Výkonu Prop pre CS Oblasti Zariadenia Cosplay Ochrany Halloween Zlé

Vlastnosti: Ľahký dizajn, veľmi pohodlné na nosenie. Univerzálna veľkosť, vhodné pre všetky veľkosti tváre. Ponúka všestrannosť pre mnohých prostrediach a aplikácie poskytujúce ochranu. Poskytuje pohodlný fit tvár akéhokoľvek typu a veľkosti. Substrát nespôsobuje alergie, jemná a napnutá na tvár pásy obturation. Popis: môžete ju nosiť, keď budete hrať skutočné CS poľa bitka. Je veľmi pohodlná na nosenie. Schopný chrániť svoje oči a hlavu. Balenie Obsahuje: 1 x Plnú tvár CS oblasti maska Poznámky: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou. Vďaka!

'

Štítky: plynová maska, gumy, zlý dych, tvár pol maska, ffpp2 maska, plnú hlavu prsia maska, maľovanie maska osobnosti, textílie maska, costume maska, maľovanie maska, full face plynová maska, priemyselné.


( 1 Hodnotenie )

Počet