Kamera, Čierna Rýchle Rýchle Dvojité Ramenní Sling Popruh Pre ZRKADLOVKY Digitálne SLR Fotoaparát Fuji, Pentax, Sigma Samsung, Canon, Nikon

€8.92


Popis: Táto Rýchle Uvoľnenie Popruhu je charakterizované jeho ľahký a vysoko kvalitné. Popruh je s dvoma prackami pre rýchle úpravy a dve skrutky v doska pre upevnenie kamery. Je nosené diagonálne cez trup z pleca na boku a môže byť upravená, aby zodpovedala väčšina fotografov. To môže pomôcť používateľom podržte tlačidlo 2 kamier súčasne a priniesť oveľa viac pohodlia pre užívateľov! Vlastnosti : Úplne nové a vysokej kvality. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorým sa prijíma precízny a elegantný dizajn. S prackami pre rýchle úpravy a skrutku doska pre upevnenie kamery. Duálne ramenný popruh dizajn pre objemom 2 kamier súčasne, oveľa viac comfotable a pohodlné. Perfektný dizajn môže efektívne znížiť tlak pre používateľov ramená, keď sú niesť veľké ZRKADLOVKY. Farba: Čierna Foto Príslušenstvo len, Fotoaparát alebo Objektív NIE je v cene! Kompatibilné S : Všetky DSLR/SLR camearas s 1/4" statív skrutku, , Minolta a tak ďalej. Obsah Balenia :

1 X Dvojlôžková Ramenní Sling Popruh

Štítky: tripie nikon príslušenstvo, k pentax, nikon stojan, taška na fotoaparát lowepro, kamery voľne, videokamera krk, pás fotoaparát, fotoaparát nikon, nikon z6, strapon.


( 1 Hodnotenie )

Počet