6Pcs/Set Multi-function Neviditeľné protišmykových Klip Sada Vhodná pre spálne, prestieradlá, aby sa zabránilo posuvné

€2.94


Už ste niekedy zažili vyhrnúť z bedsheet a prikrývka o polnoci?

Tieto posteľ list klipy, ktoré vám uľahčia život.

Použitie list uchopovače a nikdy sa nemusíte obávať o chaotický alebo pokrčené plechy znova. Trvanlivé A Viacúčelový : List držiteľ je použiteľný na rôzne veľkosti miest, List podväzky kráľovnú, kráľa& twin; Posteľoviny príslušenstvo. Jednoduchá Inštalácia : Tieto posteľ list držitelia majú Non-slip dizajn, Jednoducho Nalepiť plechové držiaky pod list, stlačte tlačidlo až do horného otvoru, a zaistite ju.

Vysoká Účinnosť : Sada 6 Kusov, posteľ list uchopovače udržať listy na svojom mieste a pevne na posteli, raz sú na, nedostanú mimo ľahko. Vysoko-Kvalitný Materiál : Tieto zipsy sú vyrobené z ABS, ktoré bude uchopenie vášho prestieradlá pevne. Jednoducho sa nasadzuje a udržať listy na mieste, žiadne ďalšie upevňovacie plechy.

Špecifikácie Materiálov ABS Produktu Hmotnosť 88G Produkt, Farba Červená/Biela/modrá/oranžová Obsah balenia: Multi-funkčné neviditeľné protišmykových klip × 6

Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: skryté svetlo spálne, držiteľ list, klip list, posteľ hoteli, skryté závesy posteľ, matrac jednorožec, posteľ pracka, posteľ tv, obliečky kryt západ slnka, moderná posteľ.


( 1 Hodnotenie )

Počet