Multicam Vojenské Šiltovky Kamufláž Taktické Vojak, Boj Proti Paintball Nastaviteľné Klasické Snapback Slnko Klobúky Muži Ženy

€2.51


Multicam Vojenské Šiltovky Typ Položky: Šiltovky

Materiál: Polyester

Balenie Obsahuje:1 Spp

Funkcie:

1.Ideálny pre Vonkajšie - Ideálne pre cestovanie, turistika, záhradkárčenie, rybolov a iné outdoorové aktivity. Pre ročné obdobia: Jar, Leto, Jeseň, Zima.

2.Taktické Baseball Cap - Tieto prevádzkovateľ ballcaps sú vyrobené pre vonkajšie dobrodruhov, veteránov. A rozsah nosenie vďaka nastaviteľným popruhom a dlhú životnosť robustné.

3.Nálepku - Toto taktické hat funkcie nylon pracky vytlačené na prednej strane, môžete hrať všetky spp odznak, ktorý uprednostňujete.

4.So 6 otvormi - Priedušná a pohodlné, tieto taktické baseball čiapky pomôcť knot preč potu a zápachu pre lepšie pohodlie, zatiaľ čo rybolov, lov, alebo strieľanie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: black multicam, elcan vidina, elegoo mars 2 pro, materskej blúzky a topy pre tehotné, nezuko sex bábika, berserk tričko, kozorožec muž, airsoft m4, baseball cap žena, flash hračka.


( 2 Hodnotenie )

Počet