Ženy, Muži Poloprázdny Top Slnečník Šiltovku Vintage Umyté Farba Backless Copu Chaotický Buchta Športové Nastaviteľné Trucker Klobúk

€4.73


Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Klasické snapback spp baseball trucker klobúk, poloprázdny top, duté sa backless dizajn, vintage umyté farbou.

Vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny zmes tkaniny, ľahký, priedušný a odolný materiál, pohodlné celodenné nosenie, low-profile.

Poloprázdny top dizajn, pohodlné lúč vaše vlasy, dať lepšie dych na hlavu a vlasy, ako clonu.

Vhodný pre všetky hlavu veľkostí. Nastaviteľné kovové pracky popruhu dizajn, jednoduchá nastaviteľnosť, zostane tesný, a pre všetky hlavou tvarov.

Kolo top tlačidlo; Veľké okraj vás ochráni pred slnečnými lúčmi. Pevné a nepriehľadné clony proti oslneniu, ktoré vám dáva viac možností.

Ideálny pre hudobný festival, elektrické festival, teplovzdušný balón outdoor festival, dovolenka, piknik, nakupovanie, pláž, atď.

1 šiltovku len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: Bavlna, Zmes

Veľkosť:Jedna Veľkosť Obvodu Hlavy:55 cm-65 cm(21.65 inch-25.59 inch)

Voliteľná Farba: Žltá, Fialová, Biela, Víno Červené, Zelené, Modré, Čierne

Množstvo: 1 ks

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké.

2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu.

3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 x Baseball Klobúk(bez maloobchodného balenia)

Štítky: šiltovku veľkosť, backless spp, buchta muž, spp, perlové cylinder, spp chvost, camper klobúk, trucker spp, šiltovku orange, crossfit pásky.


( 0 Hodnotenie )

Počet