10 Hláv Umelé More Holly Sušené Kvety, Kytice DIY Plavidlá, Vianočné Dekorácie Fotografie Rekvizity Domácej Strany Dekoratívne

€2.83


Názov produktu: Simulácia 10 Kostým Kytice Farba: oranžová, fialová, biela, svetlo modrá, červená Materiál: kvet plastové, čepeľ je textílie a kvetinové stonky je vstrekovaným s železný drôt. Štruktúra: Jednu pobočku s 2 hlavné vidličky a viaceré pobočky s 10 ovocia (4 veľké a 6 malých) Veľkosť: prerezávanie dĺžka je cca 67 cm > Package: 1*Mora Holly Kytice Tipy: 1. V procese balenie a prepravu, kvety sa nevyhnutne byť redukované a deformovaný. Môžete dym ich mierne s para z vriacej vody. Kvety môžu byť obnovené do kvet tvaru. Keď kvety spadne, môžu byť vložené priamo. 2. Umelá kvetina, bude vôňa trochu (textílie, plastové, lepidlo, farby, atď.) keď je rozbalený, a to sa rozptýlia po niekoľkých dňoch schnutia. 3. Vzhľadom k streľbe osvetlenie a osobné displeja, môže byť mierne farebný rozdiel medzi obrázok produktu a skúšaného výrobku 4. Ručné meranie veľkosti výrobku bude mať nevyhnutne chyba asi 1 cm, buďte si prosím vedomí!

Štítky: kvet orchidea plagát, thuja sušené kvety, umelé orchidea, starožitný velvet kvety, a143, skúmie veniec, detská fotografia rekvizity kvet, Rose, umelé dekor, umelé holly.


( 0 Hodnotenie )

Počet