Picasso 916 Pero Rollerball Lakované červené Farebné 0.7 mm nib Business pero na písanie, pero, kancelárske potreby nové

€4.80


Picasso(1881-1973) sa narodil v malaga,Španielsko.Je všeobecne známe, aby sa jeden alebo najvýznamnejších umelcov v 20. storočí.S jeho virtuosity v každej oblasti umenia a co-založenie cubism,jeho prác boli nesmierne dôležitý a významný pozíciu v dejín umenia.Picasso je thefirst žijúci umelec vidieť jeho diela zhromaždené v Louvri v Paríži.Dnes,o desať aukcie najvyššie hodnoty pre obrazov,šesť, sú jeho.Jeho maľby Garcon la Pipe(Chlapec s fajkou) bola predaná za $104,168,000 zlomili rekord na výške zaplatenej za vydražený maľovanie a je najdrahší obraz ďaleko vo svete.

Picasso raz povedal, že "Moja krv je v každom z mojich obrazov a to je zmysel ny výtvory."

Niet divu, najbohatší človek na zemi Bill Gates je byť kolektor Picasso to funguje!

"Picasso Art Collection" je nepochybne globálnej umenie značky.Nie sú tam žiadne iné značky, ktoré v minulosti a súčasnosti, ktorá môže ponúknuť najväčší umenia 20. storočia a rad elegantných produktov naraz.

Len "Picasso Art Collection"!

Jedinečný dizajn a 100% Zbrusu Nový! Budeme deklarovať svoju položky ako " dar " a loď sa whithin 5 dní.

Pero veľkosť: 13,5 cm cca.

Náplň : Medzinárodný Štandardný (skrutka typ náplň)

Atrament: Čierna

Hmotnosť:39 g

Upozornenie : pero rollerball nepríde s poľa; ale ak ste len aby pera box , č obsahovať pero.

PS: obrázok nib a pôvodné okno môže byť zmenená podľa výrobcu niekedy, možno nie na 100%, napríklad fotografie.

Štítky: značku kovu, kovové guľôčkové pero, con 40, roztomilý gélové pero sada, aihao gélové pero, atramentové pero, pero napísať, gélové pero, červená, hrdina 659 nib, jinhao rollerball.


( 1 Hodnotenie )

Počet