Lllt Laser Diabetes Sledovať Cholesterolu, Vysoký Nos, Nádcha Liek Alergická Rinitída Zápal Vedľajších Nosových Dutín Liečba Terapia Stroj

€21.11


Lllt Laser Diabetes Sledovať Cholesterolu, Vysoký Nos, Nádcha Liek Alergická Rinitída Zápal Vedľajších Nosových Dutín Liečba Terapia Stroj

Popis:

Funkcia mechanizmus, ktorým sa Prijíma 650NM laser neinvazívne irradiate na poškodených nosných tkaniva.

Ak chcete aktivovať a opravy slizničných buniek,rýchlosť lokálny krvný obeh a pomáhajú absorbovať zápalové exudation a opuchy, Zásadne zlepšiť sám imunita a detoxikácia organizmu a metabolizmus na liečbu druhy nádchy chorôb.

[Označením] Polovodičové laserové ošetrenie nástroja sa vzťahuje na ošetrenie sa vzťahuje na liečbu hyperviscosemia, hyperlipidemia, kardiovaskulárne a cerebrovaskulárne ischemické choroby a nádchy.

Alergické nádchy, chronickej nádchy, nasosinusitis, atrophic nádcha, otitis media, hučanie v ušiach, chronické pharyngitis. Adjutant terapie nižšia viskozita krvi, znížiť hladinu tuku a kardiovaskulárnych ochorení.

Kontraindikácie:

Tieto podmienky je prísne zakázané;tehotné,rakovina,choroby krvácanie. Človek, ktorý trpí akútnym myocardium myokardu, stoke alebo choroby s hemorrhagic tendencia je zakázané používať tento nástroj. Udržať laser od žiaka oblasti, keď laser vyžaruje.

Zápästie ožiareniu:

1.Naše zariadenie prijať 650nm laser irradiate na acupoint.

2.To bude preniknúť naše steny nádoby.

3.Môžeme absorbovať laserové energie na výrobu lipopotein lypase,na lypase bude rozkladať tukové odpadky v krvi tak, že zlepšenie mikrocirkulácie.

4.Zlepšiť červených krviniek účtovná kyslíkovej kapacity tak, ako na čistenie krvi, alebo hyperviscosity.zlepšiť ostrovčeku funkciu, aby sekréciu inzulínu na normálnu úroveň.

5.To môže znížiť hyperlipidemia, hyperglykémia, hypertention. diabetes.

Zoznam balíkov:

Liečba Stroj*1

USB nabíjací kábel* 1

Laser Drôtu* 1

Silikónové nos zástrčky* 3

Napájací adaptér* 1 (USA/EÚ)

Anglický návody * 1

Štítky: hladinu cholesterolu v krvi, hypertenzia laser hodinky, laserový ukazovateľ, modrý laser terapia hodinky, laserové ošetrenie, diabetická deň, ručné nh35, terapia hodinky, studený laser terapia, sledujte, sao.


( 2 Hodnotenie )

Počet