2set 8pcs HSP Hliníkový Náboj Kolesa Šesťhranné Adaptér 5.0 Kolesa Hex 12mm Disk S Kolíkmi Pre 1/10 Tamiya Model Auta, Hračky RC Časti

€4.43


Funkcie: 1.Vysoká simulácia výkon skutočné nástroje, zvýšenie pravosť vášho auta. 2.Vyrobené z vysoko kvalitného Hliníka materiál, nízka hmotnosť a ľahko sa prenáša. 3.Jednoduchá inštalácia a trvanlivé. 4.12 mm šesť uhol senzory, hrúbka 5.0 mm. 5.Vhodné Pre 1/10 RC Tamiya Auto. Špecifikácie: Priemer: 12mm Centrum otvor priemer: 5 mm Hrúbka: 5 mm (voliteľné) Farba: tmavo modrá / červená (voliteľné) Vhodné Pre 1/10 RC Tamiya Auto. Veľkosť:12x12x5mm Hmotnosť:1g Zoznam Balíkov: 2sets * senzory spojka

Naša spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2008, s vývoj , výrobu a predaj pre viac ako 10 rokov, aj továreň sa nachádza v RC model priemysel zóny, Dongguan Provincii Číny.Tak, že môžeme poskytnúť maloobchod a veľkoobchod mailovej objednávky, ak potrebujete veľké množstvo alebo prispôsobiť, pls môžete poslať e-mail alebo zanechať správu rokovať o tomto. 1. Obvykle odosielame do 1-2 dní Čína Príspevok Registrované Air Mail / ePacket / www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, ak spôsobiť oneskorenie, zanechá správu kupujúci okamžite. 2. Objednávky sa loď sa raz platby kompletný.

1. Mierne farebné & veľkosť rozdiel, nemôže byť dôvodom vrátenia, tak prosím o skutočný tovar. 2. Kupujúci rýchle potvrdenie bude veľmi ocenil po obdržaní tovaru. 3. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, prosím, vitajte dobré pripomienky alebo spätnú väzbu, ak ste spokojní s nami. 4. Prosím, môžete zbierať náš obchod pre propagáciu a dobré zľavy occasionnally a často. 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Kontaktujte, prosím, ak máte nejaké otázky,budeme sa snažiť všetko úsilie na vyriešenie.

Štítky: hsp rc, redcat, tony tamiya časti, rc servo, TT02, dual pcie, tamiya x farba, tamiya mini 4 wd, Tamiya, crawler auta 110.


( 4 Hodnotenie )

Počet