FT4X 2.4 G Mini SBUS Prijímač Kompatibilný S S-BUS FUTABA FASST F3 F4

€12.02


Špecifikácia: Názov Položky: FT4X MINI SBUS Prijímač Použitie: náhradný Diel pre FUTABA FASST Výrobcov ID: FT4X mini FASST S. AUTOBUS Prijímač Prevádzkový Prúd: 50mA max Výstupný Režim: S. AUTOBUS Prevádzkové Napätie: 3.3 ~15V Citlivosť: -100dBm Hmotnosť:0.9 g(nahé) Rozmery: 25*20*5 MM (veľmi malá veľkosť) Rozsah Prevádzkovej Teploty: -10â"ƒ~60â"ƒ Kompatibilita: Futaba FASST rádia (3 PM,3PKS,3VCS,3GR,4PK(S),TM7,TM8, TM10, TM14,T6EX-2.4 G,7C-2.4 G,T8FG,T10CG a T12FG,T14SG ) Vlastnosti: * FT4X je MINI FASST S. AUTOBUS Prijímač. FT4X len 3g s pevného prípade. tento prijímač môže pracovať s T14SG a všetky ostatné Futaba FASST Vysielačov. Tento Prijímač určený pre poslanecký klub EĽS, Závod Drone, GLD, VTOL, coreless Drone . * Malej veľkosti , Vysokého Napätia , S. BUS Výstup * Kompatibilný s CC3D,NAZA32,F3 a iné letu regulátora * Kompatibilný s FASST 2.4 G Vzduchu systémy oboch Povrchu systému (C1 Režim) a (7CH/Multi mode) * S. BUS Port je kompatibilný s Futaba S. AUTOBUS Servo a iné značky Servo. * Dobrý funkcia je podporovaná, môžete nastaviť dobrý pred lietať.

Záväzný Záväzný, je tak jednoduché, ako podržaním S/F tlačidlo, ako si zapnutí prijímača. LED bliká a zmení a nazeleno, keď záväzné ukončené. Prosím, uistite sa, že v záväznej proces je vysielač zapnutý. Tip: Ak vypnutie dobrý na strane vysielača, FAST7 bude používať natívne dobrý pozíciu predvolieb na strane vysielača. Po záväzné, stlačte F/S tlačidlo na Prijímači a LED bleskom rýchlo a potom zase na nazeleno, keď Dobrý nastavenie je dokončená. Tip: Ak používate T14SG prosím, uistite sa, že vysielač vždy v FASST-MULT režim, ak nie je záväzné medzi prijímačom a T14SG odrezať a zrútil sa vyskytla chyba. pred záväzné procese, prosím uistite sa, že vysielač zadajte FASST-MULT režime. Package Zahrnuté: 1X FT4X MINI SBUS Prijímač pre FUTABA FASST

Štítky: podpora flysky fs i6, rc prenos, drone rx tx, prijímač futaba univerzálny, servo futaba, 2 v 1 esc, jumper prijímač, kyosho mini, dx6i vysielač, d3 sakura.


( 0 Hodnotenie )

Počet