5 ks/Set Auto Leštiaci Pad Súpravy 6 Palcový Auto Leštiace Hubky Kolesa Voskovanie Pad Leštenie mriežky kolesa, zrkadlo obnovu disku

€8.79


Popis Výrobku:

*1.Vynikajúcu kvalitu, hubky pad, ohybné, umývateľný a opakovane použiteľné. Používa sa pre všetky druhy srsti farby voskovanie, leštenie ,a tesniace glazúra, na čistenie a zlepšenie ich ľahkosť. Najväčšou výhodou pre našich podložky je na zámok a zostávajú leštenie zlúčeniny (zabránilo pádu vo vysokej rýchlosti).

*2.Rôzne veľkosti pre obe strany pad---samolepiace veľkosť je 130 mm, leštenie veľkosť je 150mm - ---špeciálny dizajn chrániť povrch z toho, že je poškriabaný, zatiaľ čo leštenie, znížiť oderu na oboch pad sám, doskou a povrchom.

*3.Mäkké a jemné spracovanie, nedošlo k poškodeniu povrchu,Umývateľný a ušetriť peniaze. Sú ľahké a veľmi jednoduchá montáž. vyrobené z odolného otvorené bunky pena, ktorá zlepšuje prúdenie vzduchu, aby sa na najvyššiu úroveň lesk s ultra-hladký dokončovacie poľský podložky.

*4.Existuje päť rôznych farieb hubky pad s rôznymi tvrdosť: Žltá> Orange> Modrej> Biela> > Black, efektívne rezanie a leštenie najťažšie auto oxidácii povlak, škrabance.

*5.Môže byť použitý v pneumatické alebo elektrické leštiace zariadenia. Používa sa pre auto detail leštenie. S brúsny stick podklad, môžete ľahko zmeniť hubky. Sú navrhnuté, aby sa umyť čistou vodou a vysušiť prirodzene po použití.

Špecifikácie:

Meno: Auto Leštenie Bavlna

Materiál: hubky

Veľkosť: 6 " (150mm)

Hrúbka: 30 mm/1.18 v

Vnútorný priemer: 140mm/5.5 v

Platné priemer: 140mm/5.5 v

Maximálna rýchlosť: 6000rmp

Farba: žltá, oranžová, modrá, biela, čierna

Použitie: brúsenie, voskovanie, leštenie, poškriabaniu

Funkcie: Kríž dizajn mriežky môžete lepšiu podporu cirkulácie vzduchu, efektívny odvod tepla, viac rezné sily ako obyčajná špongia, lepšie leštiaci účinok

Balík Obsahuje:

1 Nastavte Hubky zásobník (5 KS)

Poznámka:

(1) Všetky obrázky sú profesionálne farebné, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

(2) údaje je nameraný manuálne, a tam môže byť nejaká odchýlka, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: hubky gumené kolieska, auto gadget, disk poľský, vlna aplikátor pad, hrubé hubky auto, automobilový kefa, prenosný monitor 18-palcové, poľský koliesko, veľkoobchod auto huba, Poľský Vosk.


( 3 Hodnotenie )

Počet