Auto Auto, Koleso Kefa Pneumatiky Rim Umývanie Nástroj Dlhá Rukoväť Vozidla, Pneumatík, Čistenie Kief Auto Údržba Starostlivosť Auto Príslušenstvo L1

€5.31


Vlastnosti : *1. Aby vaše auto bez poškvrny: dosiahnuť vzhľad čistých kolesá & ráfiky vo vnútri a vonku, odstráni cestnú špinu a brzdného prachu bez poškodenia vaše kolesá alebo sa dostať ruky špinavé. *2. Bezpečné použitie: skvelý dizajn pre získanie do podvozkových šácht, bez toho aby vaše ruky v ohrození. Odolná polypropylénová rukoväť, štetec konci vyrobená z hustej, absorpčné syntetickej vlny mikrovlákna (metal-free). *3. Nie je na škodu, aby vaše auto: eliminuje wheel cleaner drmolit (obstojí žiadne čistiace prostriedky) a zabraňuje poškriabaniu, kefy nebude zanechať škrabance, scuffs, škrabance, alebo iné poškodenie vášho vozidla ráfiky aj v prípade, že sú maľované. *4. Kompletné čistenie pokrytie: pružná (nie ohybné) kefa konci sa dostať do rôznych ťažko dosiahnuteľných oblastiach. Veľká kefa na dosiahnutie hlboko do kolesá a čistenie podvozkových šácht na vozidlá a Prívesy. Stredné kefa pre stredné a malé kolieska medzery, vzduchových výustiek, dvere, džemy, a motor oblastiach. Malá kefa malé medzery ako sú grily a úzke hovoril kolesá. *5. Jednoduchá starostlivosť: plyšové dosť dobre pracovať s mydlovou vodou a dostatočne dlhý na dosiahnutie hlboko do podvozkových šácht. Nebude drmolit, ako sú plastové kolieska čistiace prostriedky; bezprašnou a jednoducho opláchnite vodou a mydlom a dôkladne vyschnúť, alebo suchý vzduch, takže čistenie je jednoduché a bez námahy. Balenie zoznam: 1 * Kolieska čistiaca kefa Opatrenia : 1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť. 2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Špecifikácia : [Typ]: Auto, Koleso & Rim Kefy [Materiál]: PP Rukoväť + Vlna Štetec [Funkcia]: Auto, Upratovanie, Čistenie Kolies, Rim Čistenie [Usage]: Auto, Koleso & Rim [Funkcie]: Pôvodná Vlna Kolesa Čistenie Kefkou; Rozšírené Bezproblémové Rukoväť; Rôzne Veľkosti od malej, strednej až veľkej veľkosti. 3ks Balenie Hladké Dlhá Rukoväť Premium Vlna Wheel Brush môže prispôsobiť všetky sortiment auto podrobne čistenie použitie.

Štítky: kefa na kolieska, čisté rim, auto storag, kefa auto, auto prachu čistenie náradia, biela čistiaca kefka, pneumatiky vosk, kefa auto deti, čistý nástroj auto, auto orgán.


( 1 Hodnotenie )

Počet