1pc Štúdia Party Dekorácie Čierna/Biela Bodka Obrus Dekor Gratulujeme Triedy 2020 Graduates Zábavné Strana navrhne Novú Módnu

€4.01


1pc Štúdia Party Dekorácie Čierna/Biela Bodka Obrus Dekor Gratulujeme Triedy 2020 Graduates Zábavné Strana navrhne Novú Módnu

Tento produkt je vyrobený z tkaniny v dobrej kvality, ktorý je vhodný pre ukončenie štúdia strany a ľahko vyzdobiť. Roztomilý a neopozeraný dizajn dodáva inú atmosféru svojho štúdia strany a zaznamenáva vaše dôležité okamihy! Funkcie - Balenie: zahŕňať 1pc. - Farba: čierna/biela - Materiál: látkové - Vysoká Kvalita: Vyrobené z Bezpečných handričkou Materiálu. - Zdobené "2020/Gratulácie/grad" písmená, špeciálne navrhnuté pre odstupňovanie deň.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú naše motiváciu a podporu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Keď dostanete výrobok, pozrite si prosím starostlivo a potvrdíte po prijatí potvrdzujúceho, že je správne. Ak ste spokojný, dúfam, že sa nám môže dať päť hviezdičiek. Ak nie ste spokojní, kontaktujte náš služby zákazníkom pred tým, než negatívne hodnotenie. Budeme rokovať s vami a nájsť dobré riešenie.

Štítky: magnetický krúžok 4 ks, oka lada vesta vzduchu, mens šifón kimono, oakley bunda obchodov, pánske detské tašky, magnetický prsteň gule, mazda 3 sa vzťahuje výbava, oka nohy pantyhose, meizu dizajn nárazníka.


( 1 Hodnotenie )

Počet