Ženy to Čistý Prírodný Jade Mechanické Hodinky Vodotesné Automatické Hodinky Relojes Para Mujer Dekorácie Interiéru Zvierat Úľavu

€205.22


Tipy:

1. (Produkty v našom obchode môžu byť dodávané priamo k vašim dverám zadarmo, bez návratu služby.)

2. (Ak nie je tovar doručený do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie. Naším cieľom je uspokojiť našich zákazníkov!)

- Ochrana životného prostredia prostredníctvom rohs normy;

-30 metrov nepremokavé

špecifikácia:

Dial priemer: 32 mm

Prípade, hrúbka: 12 mm

Popruh dĺžka: 2 0 mm

Šírka pásma : 2 4 mm

(manuálne meranie, existuje primerané chyba)

Vedomosti popularizácia: Prečo Čínskych ľudí, ako Dai Yu?

Staroveké Čínske hovoril jade ako krása, zlato je cenné, ale jade je na nezaplatenie. Jade bol pochovaný v podzemí po tisíce rokov alebo stovky miliónov rokov. Jade obsahuje veľa minerálnych prvkov, takže ľudia často hovoria, že ľudia, zvýšiť jade a zvýšiť ľudí. Ak osoba je v dobrom zdravotnom stave, môže živiť jade na dlhú dobu, a jade je voda, vedúci bude viac lomu, lepšie sa V nej aj dostane, jasnejšie to dostane. Ak osoba, telo nie je dosť dobrý na nosenie jadeitu na dlhú dobu, minerálnych prvkov v jade bude pomaly sa vstrebáva do tela na dosiahnutie účinkov na zdravie. Napríklad, náramky nosia ženy nosia jade sú zvyčajne nosia s ľavou rukou, pretože sú dobré pre srdce. Jade je vankúš pre mozog, starovekých cisárov používa jade, aby vankúše, a dlhou životnosťou cisárov v starovekej Číne používa jade vankúše na dlhú dobu. A ako "Compendium of Materia Medica" má tiež úvod do zdravotných účinkov jade.

Otázka encyklopédia :

(Môže to byť prispôsobené?: Je možné prispôsobiť, treba prispôsobiť, môžete nájsť služby zákazníkom ak chcete diskutovať o detaily)

Opýtajte : Ako dlho bude trvať mňa dostať môj balík?

Odpoveď : Zvyčajne trvá asi 7--60 dní doručiť, a každá krajina je iný. To môže byť potrebné pre Brazília, o 20-90 dní.

(Produkty v našom obchode môžu byť dodávané priamo k vašim dverám zadarmo, bez návratu služby.)

(Ak nie je tovar doručený do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovaru a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je uspokojiť našich zákazníkov!)

Opýtajte sa : 60 dní prešli, som ešte nedostal môj pozemok, čo by som mal robiť?

Odpoveď : môžete skontrolovať na miestnej pošte a zistiť, či zásielku príde (ak to nebol prišiel ešte). Ihneď nás kontaktujte.

Opýtať : som dostal pozemok, ale tovar je poškodený, je tu problém, čo musím robiť?

Odpoveď : Prosím vziať nejaké fotky a videá, jasne naznačujú problém, ihneď nás kontaktujte (neotvárajte spor než sa obrátite na nás). "Budeme kontrolovať a pomôže vám vyriešiť problém"

Spýtajte sa : Čo by som mal urobiť, ak je kupón dostal som skončila?

Odpoveď : Prosím, nájsť služieb zákazníkom. Zistiť, či služby zákazníkom môže odoslať nový kupóny na vás!

Štítky: benyar muži hodinky, hodiny králik, orientovať, karneval trícia hodinky, carbon fiber riadidlá, muži hodinky, omega hodinky, mechanizmus mechanické hodinky, hot sexy ženy foto, relojes čas.


( 1 Hodnotenie )

Počet