Montessori Hračka Farby A Plody Obojstranný Logika Zodpovedajúce Hra Uvažovania Školenia Deti Vzdelávacie Hračky Pre Deti Drevené Hračky

€8.82


Informácie o produkte názov Produktu: farby a plody obojstranné zodpovedajúce hra Vekové rozpätie:> 3 rokov Veľkosť: 22.5 * 18 cm Hmotnosť: 0.35 kg Materiál: vysoko kvalitné drevo obsahuje 18 názov karty popis Produktu Štyri farebné hry nevyžadujú mi predstaviť skvelá hračka už, tak aký je rozdiel medzi tejto hračky, ktoré odporúčam? Je obojstranná, na jednej strane je zhodu farieb, na druhej strane je ovocie párovanie, bohatší hrateľnosť, a cena je veľmi priaznivá.

Como Jogar 1. um suporte simples inteligentemente projetado que ergue o brinquedo. 2. extrair aleatoriamente um cartão de título, movê-lo para cima, para baixo, esquerda e direita para alcançar o efeito gráfico č cartão.

Skutočné Fotografie a Podrobnosti 1. naše drevo je prírodný a šetrný k životnému prostrediu. a používame vody, farba, to je bezpečné a netoxické. 2. Laserové gravírovanie proces robí chodník hladké a nemá bodliaky na povrchu na ochranu dieťaťa je ponuka ruky.

Obleky & Rozmery

Štítky: piknik kempovanie na grilovanie grily, viac vianočné tipy priadza, pearl náušnice ventilátor šaty, nový produkt bunda košele, nové w položky cestovné tote, nočný klub štýl pulóvre, dovolenka podvodné svetlá, neutrálne, armáda zelená priekopa, party šaty, pánske topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet