Montessori Materiály Matematika Korálky 1-10 Číslo Rysovacie Dosky, Drevené Montessori Počítanie Rada Deti Vzdelávacie Matematika Hračky G1664H

€14.25


100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality

Materiál:Drevo

Farba:Ako Na Obrázku Zobraziť

Kategória:Ako na obrázku

Vek: 3+ rokov

Táto doska je kombináciou učenia písať čísla pri identifikácii ich hodnotu. Stopové hladkej drážky veľké čísla cítiť každá čiara a krivka, budovanie svalovej pamäte pre opakujúce sa pohyby pri písaní na papier. Vyplňte jamkami s korálkami zodpovedajúce počet položiek do napísané číslo.

Keď dieťa je učenie čísla, stačí im ukázať, číslo 3, neznamená to, že pochopili, čo predstavuje. Pomocou tejto rady, vaše dieťa potom vidí vzťah medzi tým, čo počet vyzerá a koľko objekty sú v ňom zahrnuté. To dáva oveľa viac zdraviu prospešných obrázok/visual/praktické skúsenosti pre dieťa. Ale aj potom, čo vaše dieťa sa naučil čísla, ktoré môžu využiť na palube stále viac aktivít. Tu sú niektoré nápady pre učenie formou hry...

::: Párne a NEPÁRNE: Všimnite si, ako aj čísla vždy máte pár na dno, zatiaľ čo nepárne čísla majú jednotlivé položky samostatne.

::: OBJAVTE: Pozrite si, ako 2 je viac ako 1. 3 je viac ako 2. Alebo 4, má dva súbory 2s. Koľko sady a 2 sú v 6? alebo 8? Môžete vidieť, ako 7 je 3+4 pri pohľade na každá zvislá čiara v tejto oblasti? Všimli ste si každé číslo na spodnej strane je o päť viac ako ten nad ním? 1+5=6. 2+5=7. 3+5=8. Atď. Čo o pridávaní dno s top z oboch stranách-1+10=11, 2+9=11, 3+8=11, 4+7=11, a 5+6=11? Nie je zábava nájsť všetky rôzne kombinácie?

::: PRIDAŤ: Dať svoje dieťa vybrať množstvo gule a objavte, ktoré čísla môžu byť rozdelené do, na činnosť, z toho. Šesť loptičky môže byť 1, 2, a 3, ktoré sa spočítajú. Ale môže to byť aj 2 a 4 alebo 1 a 5. Čo ak má vaše dieťa 10 gule a miesta 7 z nich na palube-kde sa zvyšok gule ísť?

::: TRACE: Preukázať pre vaše dieťa, kde začať sledovanie a riadky, ktoré chcete sledovať. Pomocou prstov alebo sledovanie stick. Prax s vašou dominantnou rukou a pre zábavu, skúste sledovanie s vašou non-dominantnej ruke. S oči zatvorené, mať vaše dieťa náhodne nájsť číslo stopy na palube a zistiť, čo to je, na základe pocitu.

::: VÝPLŇ: Miesto drobnosti do drážky naplniť každé číslo, iný spôsob, ako sa zamerať na ich tvary a udržať malé ruky obsadené. Činnosť koncentrácie, nasledovať, a kreativitu. Používať suché potraviny ako sú fazuľa, kukurica, obilie, flaxseeds, bylín a ryže. Použitie povahy, ako okvetné plátky, listy, palice, kamene, piesok, a škrupiny. Použitie občerstvenie ako sú obilniny, hrozienka, praclíky, sušienky. Pomocou umenia materiálov, ako napríklad zvony, korálky, pompoms, potrubné čistiace prostriedky a šperky.

::: RUB: Miesto papier cez palubu (obe strany) a používať pastelka na rub papier, vytvára dojem rada na papier. Potom stopových vo vnútri línie na papieri alebo farbu v bodky.

::: PLAYDOUGH: Stlačte play cesto do rady na vytvorenie zobrazenia čísel a jamkami. Čísla vyjde dozadu, ale potom použite nožnice rez okolo nich a majú čísla pohybovať na hranie.

Najdôležitejšie zo všetkých, bavte sa!

VEK

Korálky sú riziko udusenia pre deti do 3 rokov.

MATERIÁL

Vyrobené z javorového dreva a skončil s eko-šetrné farby.

MERANIA

Opatrenia 20 x 15 cm (7,87 x 5,9 cm 0.4 palca tučný.)

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Je tam všetky dane colný? Objednávky cena nie je vrátane dane colný. V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Ak máte akékoľvek otázky o tomto by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky.

Štítky: montessori hračka, dieťa pracky hračka, montessori, drevené hračky, desať matematika, vývojové náučné hračky, montessori materiál čísla, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky, litera montessory, bloky čísel.


( 3 Hodnotenie )

Počet