Anomokay HOT Romantický Červená Láska Šípky Srdce Kúzlo Náramok pre Ženy, Dievča, Darček Roztomilý Červený Kryštál Perličiek Náramok Pulseiras Mujer

€3.46


Funkcie a Špecifikácie:

Veľkosť:

18 cm-21 cm (7.1 inch - 8.3 palca) Tipy: Máme tiež 16 cm,17 cm,22 cm na výber,ak chcete, malé alebo väčšie rozmery,kontaktujte nás.

Materiál:

*Dámske náramok, lesklý pracky pásu s glazúrou korálky. *Šetrné k životnému prostrediu zliatiny, bezolovnaté, bez obsahu niklu a kadmia-zadarmo. *Vysoká poľský dokončiť.

Príležitosti:

*Módne a pohodlné na nosenie, módne darček pre matku, manželku, priateľku, na Vianoce, Valentína, Deň matiek, narodenín, výročí svadby, maturitných stretnutí. *Dámske náramok spojené s charms a bezpečnú reťaz tak ďalšie 2 až 3 cm, ktoré sú potrebné v porovnaní s odkaz náramky.

Peniaze späť záruka spokojnosti. Neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Veľkosť Košíka

Ako vybrať veľkosť náramku: 1.Skontrolujte pictrue vyššie.Zábal papier okolo zápästia pre správnu veľkosť. 2.Označte papiera, kde to uzatvára kruh. 3.Meassure od začiatku do známky.

Dôležité:

pre väčšinu zákazníkov s 7.5 palcový zápästie,20 cm 21 cm alebo bude váš správny výber.19 cm je pre malé zápästia a 18 cm je pre mladistvých.Ak sa nechcete dostať správnu veľkosť,dostať do kontaktu s nami a budeme si to pravé pre vás.

Malé Tipy:

Ak chcete náramok s Charms & Korálky,prosím, zvážte Charms & Perličiek Priestor.

SLUŽBY

Hot predaj výrobkov z najlepších predajcov Všetky objednávky odoslané z www.tantra-egypt.sk skladov do 24 hodín Špecializované zákazníka služby

BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA

Užite si pokoj s www.tantra-egypt.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany

Štítky: ipod max, tibetské striebro náramok červený, červená kúzlo náramok zirkón, anomokay náramok, priateľ, láskou náramky, budhizmus prívesok, nepál korálky biela, skladaný láska náramky, pandora rose korálky a kúzla, starožitný nepál korálky.


( 1 Hodnotenie )

Počet