Edvard Munch olejomaľba Krátke Plyšový Vankúš Scream Slávny obraz obliečka na Vankúš 3d Tlač Umenie Obojstranný Vankúš

€3.63


Hlavný Materiál: Krátke Plyšové Tlač pozícia: obojstranná tlač Metóda tlače: 3D tlač Veľkosť: O 45x45cm Package Zahrnuté: 1*Vankúš (vankúš vnútorného NIE je súčasťou balenia) Vlastnosti: Použitie hladké zips pre jednoduchšiu inštaláciu alebo odstránenie, a to nielen udržuje vankúš vyzerá upratané, ale tiež chráni vankúš pred prachom a poškriabaním.

Láskavo Tip : Meranie: Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, Vďaka! (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch) Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas, kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Ak máte vysoké požiadavky na čas Dodávky, prosím, vyberte logistiky režim rýchlejšie, a Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený. Veľmi vám ďakujem za vaše pochopenie!

Štítky: pohánka vankúš, munch kričať, vankúše sa vzťahuje art deco, bunny vankúš, taška na mačky, dvojité bočné vankúše tlač, opice olejomaľba vankúš, munch, dick simulator, grandtiger.


( 2 Hodnotenie )

Počet