DuDa Cvičenie Cvičenie Mobilný Telefón Remienok Dotyk Screem Beží Šport Rameno Kapela Držiteľ Puzdro Prípade 5.8 palcový iPhone 6 6 7 Plus

€6.26


PREMIUM TRIEDY KVALITY MATERIÁLOV

Vyrobené z prvotriednej Polyuretánu a zmes Lycra a Neoprén poskytuje optimálne pohodlie, extra ochranu pre váš telefón, ako aj vodovzdorný schopnosti. Ultra-plyšové, nastaviteľné elastické kapely je navrhnutý tak, aby flex, krútiť a ohýbať pri najnáročnejších tréningoch bez toho, aby stratili tvar. Navrhli sme najprísnejších remienok postaviť sa na najnáročnejších tréningoch!

CELÝ DOTYKOVÝ DISPLEJ FUNKCIE

Zapuzdrené beží remienok na ruku slúži ako cvičenie držiaka telefónu a zároveň ponúka plnú ochranu a umožňuje jednoduchý prístup k vášmu telefónu dotykový displej funkčnosť a jack pre slúchadlá.

Č SLIP DIZAJN

Na rozdiel od nižšia kvalita pásky, naše prvotriedne bežecké pásky sú navrhnuté s najvyššou kvalitou materiálov, vrátane extra-plyšové, nastaviteľné elastické kapely poskytuje optimálne pohodlie a obutie. Váš telefón je zaručené, že pobyt v mieste počas najťažších cvikov.

100% SPOKOJNOSŤ CELOŽIVOTNÁ ZÁRUKA

Všetky naše výrobky sa dodávajú so 100% spokojnosť zaručená. Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, vrátime vám plne alebo posielať náhradné zadarmo! Bez otázok! Sme 100% určených na poskytovanie vám vynikajúci zákaznícky servis, vaše otázky alebo obavy, vždy to bude riešiť včas a k vašej spokojnosti! To je náš záväzok každého jedného zákazníka.

Štítky: orico sata, leehur držiaka telefónu, arm sleev, rameno taška spustiť, kazeta ipod touch 6 prípade, notebook stojan monitora, gertong držiaka telefónu, telefón puzdro, arm kapela mobilný telefón majiteľa, quad sata klobúk pre raspberry pi 4.


( 0 Hodnotenie )

Počet