S SKYEE CPU Chladenie Ventilátor, PWM reguláciu Teploty, Napájacieho Kábla 43 cm SATA 1 na 3 4Pin Napájací Adaptér Predĺženie Viesť Drôt

€3.05


Špecifikácia:

1. Názov: SATA 1 na 3 4Pin Chladiaci Ventilátor Predlžovací Kábel

2. Rozhranie: 4Pin SATA

3. Shell Materiál: PVC

4. Vodič materiál: Cínu, medi á

5. Dĺžka kábla: 43 cm

6. Drôt typu: 1007 24AWG

7. Hmotnosť: 33 g

Funkcie:

1. Napájanie troch počítačových fanúšikov so SATA rozhraním môže znížiť zaťaženie na základnej doske, zvýšenie životnosti doske, a zabezpečiť, PWM.

2. Tento kábel má dve rozhrania na vrchol, jeden je napájanie rozhranie, zapojený napájací zdroj a iné je 4Pin rýchlosti merania a regulácie teploty (PWM) funkcia, vložená do štyri piny na základnej doske počítača, tak, že tri ventilátory môžu byť realizované v rovnakom čase a na základnej doske Synchrónne ovládanie teploty.

3. Doska sa môže poskytnúť len presné rýchlosti merania hodnoty fanúšik, tak iba jeden z troch fanúšikov má rýchlosti merania funkciu a všetky tri ventilátory majú PWM regulácia teploty funkcia.

Package zahrnuté:

1 x 43 cm SATA 1 na 3 4Pin CPU Chladenie Ventilátor, PWM reguláciu Teploty, Napájacieho Kábla Napájací Adaptér Predĺženie Viesť Drôt

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Poznámka: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Poznámka :Kupujúci bude Niesť nákladnej vrátenia alebo výmeny.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: s 1000xr, sr2ez, adaptér sata, pre ds18b20, mppt, pwm, rada pwm, cpu power supply, pci sata na, dell adaptador moc, lga 1155 sata iii.


( 1 Hodnotenie )

Počet